Four giant blue drops

2


Само няколко дни преди легалното настъпване на лятото, вече изгорих стъпалата си на плажния пясък. Слънцето услужливо ми припомни, че на плажа винаги има място за смели цветове и ярки акценти. А, тюркоазеният цвят винаги носи морско настроение.
Пищното колие от колекция Mexicana на дизайнерката Шелли Даари е едно от нещата, които задължително ще присъства в багажа ми, където и да пътувам тази година.
Обемните колиета и това лято ще бъдат модно вдъхновение за всички дами, които искат да изразят себе си, да забравят сивото ежедневие и коите не се страхуват от конкуренция със собствените си бижута. 
Шелли Даари е дизайнер на бижута и аксесоари от Израел, в които проекти винаги присъства винтидж усещането за красота и стил, затова повечето от бижутата и носят романтичен привкус и носталгия към миналото. Всяко едно  бижу е ръчно изработено и направено с много любов в малки лимитирани серии. 
Артикулите на дизайнерката  се представят и предлагат ексклузивно за България в онлайн платформата за авторски бижута  www.biju-s.com и на фейсбук страницата BIJU STYLE .

Maxi dress H&M (old)
Necklace Four giant blue DROPS by Shelly Dahari
Sunglasses Clandestino Veneto

2 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.