Pages

22 юли 2016 г.

Glov Comfort... С ръкавичка през лятото

Най-неприятното занимание вечер, преди да се сгуша в леглото, е почистването на лицето ми. Винаги го оставям последно в списъка с вечерни задачки. 
Наскоро открих специалната ръкавичка Glov Comfort, която почиства грим само с вода. Звучи леко смущаващо, но е така. Отдавна си търсех нещо, което да щади максимално кожата и да замени част от почистващите продукти, въпреки че си продължавам да ги използвам, но редуцирано.
Опаковам за море и единственото почистващо "нещо" в чантичката ми с тоалетни принадлежности е ръкавичката, която смятам да тествам по-обстойно.
Това е един много полезен "уред" за ваканции и пътешествия, с който ще сe спести носенето на много излишни продукти. Единственото условие е на мястото, където отиваме да има вода.
Материята е толкова мека и приятна, пъти по-мека от памук. Доколкото се информирах, тя е разработена по специална технология и е 100% хипоалергенна и идеална за всички типове кожа. Производителите гарантират, че деликатната текстура почиства порите и предотвратява раздразнения, тъй като се използва само с вода и кожата не е изложена на химикали. Друг е въпросът колко е чиста водата?!

Тази ръкавичка, както и още няколко в друг размер, може да потърсите на www.krasivotialo.comНяма коментари:

Публикуване на коментар