POETIC BLOOMS

0


Повечето публикации си имат собствен ритъм, тази днес има и аромат - аромат на свежа лавандула. А, комбинацията от нежни цветя и живи цветове кара този аромат да бъде наситен и плътен.

От две години с Вени (моето приятелче с фотоапарат) си мечтаем да снимаме в Лавандуловата долина и макар, че не успяхме и тази година да стигнем до там, намерихме китна полянка по пътя за морето, където нямаше как да не спрям и да потичаме между цветовете.
Смесихме летните наситени цветове на лавандулата с пролетните пастели в лилави и розови нюанси на PANDORA, които бяхме окичили по ръцете си. Цветя, цветя, цветя - всички взаимно се допълват и въплащават красотата и блясъка на топлия сезон. А, с тях идва и чувството за деликатност, женственост и хубави спомени. Такива прекрасни чувства Pandora създава със своите бижута във всяка нова колекция.
За уникални моменти, специални случаи или просто за вдъхновение, но без да се привлича прекалено внимание - такива са съкровищата на PANDORA, с които всяка жена може да бъде уникална по свой начин с индивидуален почерк.
Възползвайте се от промоцията, която тече в момента в магазините на PANDORA до 24 юли и намерете своето бижу  на преференциални цени до -50%.

Пръстен "Цветна градина" се състои от иглики и маргаритки в бял емайл.
Пръстен "Маргаритка"
Колие "Цъвтяща далия"

Floral maxi dress Miss Sixty
Yellow skirt Pull & Bear
Lace top Guy Laroche SS'16 via Notosgalleries
Bracetets PANDORA
Rings PANDORA
Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.