ARTISTRY HYDRA-V MOISTURE MASK

1

Обичам грижата за кожата насочена към нейното хидратиране. Утолявайки жаждата и, кожата се отблагодарява със здрав вид, сияние и еластичност. 
Серията хидратираща козметика ARTISTRY HYDRA-V на AMWAY е чудесен пример за дълбока хидратация. Тя притежава изключителна хидратираща сила от ново поколение.
Днес ще ви запозная с най-новия продукт от серията, който е много нежен, свеж, успокояващ и невероятно хидратиращ. Това е "страховитата" хидратираща маска за лице. Наричам я така, защото, когато синът ми за първи път ме видя с нея, истински се оплаши. Не от маската, а от начина, по който стоеше на лицето ми!

Маската от серията ARTISTRY HYDRA-V е една от най-мокрите (буквално) маски-лист, които съм поставяла на лицето си. Тя определелено е и най-хидратиращата такава. Буквално напоява кожата! Маската съдържа силно концентрирана хидратираща есенция, която включва хиалуронова киселина и HYDRA-V ™ липозоми с капсулирана вода от норвежките фиорди. Маската мигновено хидратира и освежава кожата. Има незабавно овлажняващ ефект, който се поддържа в продължение на 8 часа. Чудно, а!
Употреба:
Препоръчително е маската да остане на лицето за 10 минути, което време е напълно достатъчно, за добро овлажняване на кожата. Аз я оставям поне 20 минути върху лицето си и блажено си релаксирам. 
Когато се поставя маската, чувството е малко странно. Тя е изключително мокра и охлажда кожата много силно. Лично при мен малко се разминават дупките за уста и очи, но това се издържа. Кожата след приложението на маската е еластичнаи мека.
След употреба маската си е все така мокра и съдържаща още доста концентрат. Затова излишъкът от нея останал в опаковката (под формата на гел)  и самата маска, може да се приложат на други места от тялото, където чувствате сухота, например в зоната на врата, гърдите или за масаж на кожата.
Опаковка:
Кутията съдържа 5 броя самостоятелно опаковани маски. А всяка единична опаковка по 1 микрофибърна кърпичка с маска. 
На опаковката, може да получите цялата информация за продукта, както и да разгледате снимки с инструкции за използване на маската.
Препоръчително е да се използват, ако кожата на лицето е много суха и се нуждае спешно от дълбоко овлажняване и хидратация,  преди важно събитие, на което искате да изглеждате перфектно или по време на морска почивка, когато кожата се изсушава много лесно.
Не искам да коментирам цената, защото тя е наистина доста висока, но мисля, че си заслужава за хора, които истински се нуждаят от голяма доза хидратация за кратък период от време.
Друга публикация с продукти от хидратиращата серия, може да прочетете ТУК.

GIVEAWAY

Днес, заедно с екипа на AMWAY стартираме много приятна, лятна игра. Участниците ще могат да спечелят този комплект от 5 бр. хидратиращи маски-лист в синя опаковка на стойност 70 лв.

Единственото, което трябва да направите е  да посетите фейсбук страницата на блога ТУК  и да се запишете за участие.


Използвате ли такъв тип маски? Коя е любимата ви? 

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.