Анти-ейдж грижа с B-lift капсули с ретинол

0


Младостта е грижа
Всяка жена се чувства привлекателна, когато усеща кожата си безупречна и с перфектен тен. Затова вечерният ми ритуал за красота включва подсилена програма против стареене, подпомагаща запазването на кожата млада, здрава и свежа.
Преди или след козметичните процедури, често хапвам в леглото кисело мляко със свеж плод и мед.
Ритуал: Първо измивам лицето си с почистващ продукт. Сега използвам био продукт от серията Douglas Natural - пяна с арганово масло. Следва бърза "терапия" с домашния ми уред за микродермабразио VisaCare /1-2 пъти в седмицата/, който помага обновяването на горния слой на кожата и си кореспондира много приятно със следващия продукт. Когато не използвам уреда, просто нанасям лек нощен крем против бръчки.
Така подготвена кожата е готова за последната стъпка - нанасяне на капсула с ретинол. Ретинолът запазва младежкия потенциал на кожата и се бори с бръчките. Тъй като слънчевата светлина може да предизвика чувствителност, се препоръчват за употреба само вечер като финиш на ритуала за красота. 
B-lift са еднодозови капсули с високо концентриран ретинол. Всяка капсула съдържа серум, който е изключително силен и предизвиква бърз синтез на колагон.
Създадени са по специална технология Microsponge® и не съдържат вода, парфюми и парабени.
Действие: Ретинолът стимулира процеса на обновяване на клетките, което помага за ексфолиране на най-повърхностния слой. Също така подпомага синтеза на колаген, подобрява цвета и степента на еластичност на кожата, като намалява бръчките и признаците на стареене. 
Резултати: След две седмици всекидневна употреба, резултатите са с една идея по-свежа кожа. Не мога все още да споделя някаква голяма разлика в пигментация и бръчици , но трябва да се има предвид, че в този период кожата ми беше изложена на слънце /бях на море/и синтезът на меланин и фоточувствителността на епидермиса са били увеличени.
За максимален ефект се препоръчва капсулите да се използват всеки ден в рамките на 1 месец /3-4 пъти в годината/, а за профилактика – 2-3 пъти в седмицата.
Продуктът ми е предоставен за тест и мнение, а капсулите може да намерите в онлайн платформата SNBA 
В онлайн платформата SNBA  всеки може да открие разнообразие от обучителни материали, филми, видео клипове за личностно самоусъвършенстване, съвети за успешен бизнес, както и богато разнообразие от продукти : за красота, грижа за кожата и тялото, фитнес, здраве и други.
Всеки регистрирал се на платформата може освен да ползва селекцията от материали и да пазарува с големи намаления от електронния магазин, да печели бонус кредити, канейки свои приятели в SNBA.

Всеки регистриран потребител има възможност да ползва отстъпка при покупка на продукти от е-магазина, като в същото време печели бонус кредити, които може да трупа и да получи като печалба в края на месеца. Разберете повече ТУКПубликуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.