TIME TO CHANGE: Бъди изкушение!

3Преоткрий себе си: Бъди изкушение! 

Сезонът на обновлението идва винаги с нови, интересни и красиви идеи. Тази есен отново носи креативен микс от стилове, дрехи, материи и силуети създадени с емоции.
Есента за пореден път се увлича по всички форми на предизвикателства, като не забравя да ни обърне внимание на факта, че най-подходящата дреха не винаги е тази в зоната ни на комфорт. 
С кампанията TIME TO CHANGE  и предизвикателството "Бъди изкушение!" Fashion Days предизвикват всяка една дама, която не се чувства достатъчно привлекателна и уверена, когато става въпрос за личен стил, да преоткрие себе си и да не се страхува да изглежда секси,  красива и различна в ежедневието през есента... 
Аз намерих своето вдъхновение преобразявайки се в един от ключовите образи от кампанията "Temptation", като пречупих стила му през моя романтичен поглед. 
Искрено се надявам от мимолетния ми избор на визия да се усеща все още остатъчен аромат на свежи цветя. Избрах пъстра, лежерна, очарователна, и в същото време стилна рокля, която достойно съпровождаше доброто ми настроение в Града под тепетата /преди броени дни/. Казват, че най-добрият начин да направиш един аутфит изкусителен и зареден с женственост, винаги е прост – добавяш към него шикозни дамски обувки на ток. А аз ще добавя и резервен удобен чифт в раницата си -  за лек и изкусително безгрижен вид!

Преоткрий себе си и бъди изкушение! Понякога магията е в стайлинга. Понякога в излъчването! Друг път в сезона! Но винаги я има!

Преоткрий себе си и бъди изкушение! Понякога магията е в стайлинга. Понякога в излъчването! Друг път в сезона! Но винаги я има!

 Dress / Рокля - RINASCIMENTO от Fashion Days
Backpack / Раница - TED BAKER от Fashion Days
Heels/ Обувки с ток - TED BAKER от Fashion Days
Shoes / Обувки - ZEE LANE от Fashion Days
Sunglasses / Слънчеви очила - BOLON от Fashion Days


#TIMETOCHANGE

3 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.