Плодов замък за принцеси

1


До всички красиви момичета в Кралството....

Да бъдеш принцеса е привилегия и мечта на много малки момиченца. В приказния свят, за да бъдеш истинска принцеса трябва да притежаваш няколко неща и качества - корона, рокля, вълшебен скиптър, увереност, добро сърце и замък, където да живеешИ тъй като малко от нас ще съумеят да станат законни принцеси като нахлупят корона на главата си и заживеят в замък, днес ще ви покажа как да си направите реален замък (от плодове), като този от приказния свят на новата героиня на Дисни - Елена от Авалор. Не съм сигурна дали ще може да живеете вътре, но определено ще внесе настроение, а и може да си го похапнете, когато ви омръзне.

След като Вени и Кайра от EdgyCuts показаха в блога си как да си направим скиптър, досущ като този на Елена от Авалор - най-новата принцеса на Дисни, Ани от Ana's handbag ни представи Дивна и разкри подробности около изпълнението и записа на песента от новия сериал, сега е време и за нашия пост, в който заедно с дъщеря ми ще ви покажем как да си направите замък в къщи, и то точно такъв като на истинска латиноамериканска принцеса.
Предизвикателсто и голяма веселба беше в кухнята около приготовленията за плодовия замък. Трябваха ни близо 10 килограма сезонни плодове! Хубаво, че имахме и помощник за детайлите с инжинерен поглед върху цялостната проекция на замъка.
Сигурна съм, че всяка майка ще пожелае да бъде креативна и да подари един такъв замък на своята малка принцеса.
Заповядайте в замъка на Елена от Авалор! Или в случая - заповядайте в замъка на Саня от София!
В омагьосаната приказна земя на Авалор, поредицата разказва историята на Елена, смела и авантюристична тийнейджърка, която е спасила царството от зла магьосница и сега трябва да управлява като принцеса, докато не стане достатъчно голяма, за да бъде кралица. Пътуването на Елена ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание - чертите на всички истински велики лидери.
Елена е първата латино Дисни принцеса, която сама защитава кралството си и за разлика от останалите принцеси не разчита на красивия принц да я спаси. 
В историята е въвлечено влиянието на различни латински и испански култури чрез архитектура, традиции, храна и обичаи. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод чрез песните, обхващащи редица латиноамерикански музикални стилове, включително мариачи, латино поп, салса, банда и чилийски хип-хоп.
Всяка малка принцеса пред екрана може да преживее всички приключения и вълнения на Елена като гледа Дисни ЧенълА премиерата на сериала ''Елена от Авалор" е на 29 октомври от 11:00 часа.

Снимки: Nev'Z Photography1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.