Сиянието е младост

0

Здравейте, приятели!

Преди ден прочетох, че само 20% от всички причини за стареене на кожата са хронобиологични и неизбежни, срещу всички останали има технологии и козметика, които могат да помогнат и да повлияят за забавяне процесите на стареене на кожата.

В днешната бюти публикация  ще ви покажа моите три домашни уреда, които са в помощ на вече не толкова младата ми кожа на лицето /30 + / . С тях лицето ми се "събужда" и сияе, въпреки че ги включвам предимно във вечерния си ритуал преди лягане /веднъж седмично/.


Първият уред е Philips VisaCare, който помага за подмладяването на кожата чрез микродермабразио процедура, за която вече съм споделяла мнение ТУК и ТУКСледващият уред е за нуждите на кожата в дълбочина.

Silk'n FaceTite - уред за лифтинг и подмладяване

Това е уредът с най-лесна употреба в домашни условия и удивителна ефективност, който съм имала. Устройството разполага само с едно единствено копче за управление и пет степени на сила на топлината, която излъчва. Нежността на уреда е клинично доказана и е подходящ за всеки тип кожа, а аз потвърждавам, че е много приятна процедурата с него. Особено, ако се извършва в релаксираща обстановка - на хубава музика и запалени ароматни свещи.
В резултат на употребата на Silk'n FaceTite се наблюдават резултати, при които отпуснатата и уморена кожа става видимо стегната, тонизирана и освежена. Това става благодарение на радиочестотната енергия, която се трансформира в топлина в дълбокия и среден слой на кожата, което води до съкращаване на колагеновите и еластичните влакна. Така се синтезира нов колаген- отговорен за стягането на кожата и редукцията на бръчки за цялостен лифтинг ефект. 
Резултати от употребата на уреда и неговата функционалност ще споделя в отделен пост съвсем скоро.

Пинсета - Rio Електроепилация
Тя е за най-деликатните части на лицето. Електрическата пинсета Rio използва електро импулси, за да премахне фоликула на косъма. Преди, когато чуех "ток" и "лице" в едно изречение, ме обземаше истинска паника. Но след тестовото използването на по-стария модел на пинсетата,  преди две години, разбрах, че напразно съм се страхувала.
Процедурите с такъв тип пинсета не винаги са успешни от първия път. За да се унищожи корена на всеки косъм, може да е необходимо процедурата да се повтори и потрети. Преди да започнете процедурата трябва да знаете, че космите трябва да бъдат "отгледани" поне една седмица, за да имат нужната дължина на захващане.
Начин на употреба:
Аз използвам само върху зоната над устните, защото към веждите ме е страх да я доближа. Нанасям малко количество контактен гел върху космите, които ще третирам. С помощта на пинсетата, леко хващам косъма в непосредствена близост до кожата и така се задейства процедурата. Пинсетата издърпва косъма, като автоматично се прибира навътре и по този начин се постига постоянно, почти безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.
След процедурата нанасям бебешко олио или кокосово масло, които да успокоят кожата, защото има леко зачервяване на третирания участък.
Продуктите може да намерите на www.krasivotialo.com

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.