Follow me

0


След последователност от мрачни дни, единствената ми мисъл е как да върна слънцето на "нашата улица". Напук на лошото време, с голяма доза закъснение и преустановено търсене на изчезналите кадри от този ден- някъде в началото на лятото, най-накрая успях да сглобя пост, стоплящ с лятно слънце. 
Лежерен уикенд в търсене на нови красиви места близо (или не чак толкова) до София. Стига да не си професионален изследовател, това местенце си заслужава вниманието...Разходихме се из тръстиката, снимахме, топнахме краката в блатните води и се озъртахме за "водния дявол", както го нарекоха други пътешественици, дошли специално да го зърнат. Е, ние нямахме този късмет! Но случихме на време!
Далече от града, дори и сред тръстиката винаги имаме съпорт от технологии и мобилни джаджи.
В началото на лятото имах възможността да тествам за определен период от време сладурския телефон Moto X Play, а брат ми - мъжкия смарт часовник с кръгъл дисплей Moto 360 2nd. И двете устройства ни грабнаха с приятен външен вид, което качество им печели и милиони фенове още след официалния им анонс пред публика. Телефонът е доста стабилен и прави прекрасни снимки-тази функция използвах най-вече!
Прави ми впечатление, че новото поколение смарт часовници се радват на особено внимание от страна на по-младата мъжка част и все по-често от дамската такава.
Смарт  часовниците проектирани за типично градски персони, отразяват модерния и динамичен живот, което се вижда не само от дизайна на часовника, но и от техническите му характеристики ТУКТози тип часовници се превръщат, както в стилни аксесоари, така и в потребна технологична джаджа. 
От гледна точка на външния си вид, новият часовник изглежда подобен на предшественика си, който съм виждала само на снимка, но както казват по-запознати от мен хора, определено има доста вътрешни подобрения...  

Мими: Туника - GENE, Клин - H&M, Очила - Clandestino, фотоапарат Olympus Pen 7
Боян: Дънки - Levi's, Тишърт  - Pull & Bear , Часовник - Moto 360

Локация: Драгоманско блато

Снимки: Nev'Z Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.