New DOUGLAS in "Paradise"

1


Ако имате път към столичния PARADISE CENTER няма как да пропуснете новооткритата парфюмерия DOUGLAS. И не само заради голямата площ, която заема, а защото тя изглежда много по-различно от всяка друга парфюмерия на бранда. Атмосферата и обзавеждането и са съобразени с най-модерните идеи в интериорния дизайн за 2016-та година. Приложена е Catwalk концепцията, която позволява на дамите и господата да се почувстват като звезди от модния подиум, да получат обслужване на звездно ниво и да избират от асортимент, който всяка звезда притежава.
За всички, които искат да се откъснат от напрегнатото ежедневие и копнеят за няколко мига спокойствие, могат да открият специалния и мой любим кът, който представя уникалната колекция продукти за тяло DOUGLAS HOME SPA. Всеки, който посети дори и за момент това райско кътче, може да се наслади на екзотични аромати, които напомнят на море, плаж, гора и още нещо…

За любителите на био марките, новата парфюмерия предлага марките DOUGLAS NATURALS и DAYTOX, които са ексклузивни за веригата.

В магазина има обособен кът, посветен на грижа за кожата със специален Skin Care Bar. Tук са представени Professional Beauty Tools - уреди за красота за домашна употреба.
Ако сте страстен почитател на грима и цветната козметика, потърсете в парфюмерията специалния Make up point – мястото за преобразяване с най-новите трендове в макиажа.


1 коментар

  1. Определено ще вляза да разгледам био козметиката. Снимките в статията са страхотни! :)

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.