Права и щастлива коса с Philips MoistureProtect

7


Коледният дух вече завладя емоциите на цялото семейство, макар все още да не е дошъл месец декември и зимният студ. Пардон, студът дойде точно днес с първия сняг, което не вещае нищо добро за чупливата ми коса...

Коледните празници са за семейството, затова не е нужно да ги посрещаме твърде нагласени, гримирани и с нестандартна прическа, а просто да бъдем себе си като подчертаем най-хубавото (любимото) във външния си вид. Ако това е косата ви, оставете я естествена, пусната свободно около раменете си - независимо дали е права или къдрава, като я стилизирате семпло и запазите естествения блясък и хидратация, дори когато я подлагате на топлинна обработка. 
Нашият женски ритуал преди празник с дъщеря ми е да си правим еднакви прически и тя да твори над моята. Това е прекрасно време заедно, защото  обожавам малките и пръстчета да си играят с косата ми.
Този празничен сезон благодарение на Philips  имам удоволствието да се грижа за косата си, за нейния блясък и хидратация като използвам иновативната и функционална преса за права и гладка коса Moisture Protect.

Характеристики на пресата MoistureProtect

*MoistureProtect сензор, който регулира нагряването на плочите за изправяне спрямо специфичните нужди на вашата коса
*Ионна грижа за гладка коса без наелектризиране
*Подвижни керамични плочи, които разпределят натиска върху косата, предпазват я от увреждане и намаляват риска от накъсване
*Бързо и ефективно  загряване за 15 сек.
*Красив дизайн в бяло и розово злато
Много е важно да поддържаме нивото на влага в оптимални параметри както на лицето и тялото, така и на косата.
Пресата за коса MoistureProtect е  последната иновация в грижата за косата представена от  Philips. Тя  е предназначена едновременно за изправяне, стилизиране и защита на косата.  Иновативната технология с инфрачервен сензор диагностицира косата 30 пъти в секунда и адаптира температурата на плочите на пресата спрямо нуждите на косата ни, като я предпазва от прегряване, така че да запази естествената хидратация на косата. 
Уредът има три температурни настройки (150, 175 и 200 градуса), които могат да бъдат управлявани и ръчно, в зависимост от предпочитанията ни. Те работят заедно със сензора, за да осигурят изправяне при най-подходящата температура за различните типове коса. Това, разбира се, не означава, че не трябва да сме подготвили косата си за гладка структура използвайки преди и след процедурата текстуриращи продукти, които защитават  и оформят косата. Винаги преди използване на  някоя "beauty машина" за коса у дома, правя косата си по-лесна за манипулации, като нанасям подходящ стилизант.  Разнообразието от текстуриращи, уплатняващи и стилизиращи продукти на пазара е голямо, но аз вече втора година използвам най-любимото масло Moroccanoil /за омекотена и загладена коса/.
Този вид преси са предназначени по-скоро за изправяне на коса, а както знаете не обичам да нося често косата си изправена, затова залагам на небрежните къдрици. Тази преса позволява направата на такива, благодарение на ергономичната си форма, която дава възможност за създаване на небрежно раздвижени едри къдрици, както и на добре изправени кичури. 
При избора ми на продукт без значение от сферата на потребление, дизайнът във всяко отношение е водещият. Philips MoistureProtect  разполага с красив дизайн и цветове - перлен блясък от външната страна и розово злато от вътрешната страна, което няма как да не привлече вниманието на всяка дама.
Пресата има бутон за заключване и отключване, което е чудесно за предотвратяване на злополуки, особено когато имате деца, които обичат да разглежат и изпробват всяка нова джаджа лично /понякога и без ваш контрол/.
Интересни и лесни дамски и детски прически за празниците ще ви покажа в една от следващите публикации в блога.
До 08.12 може да се включите в съвместната ни игра с Philips България, която се провежда в Инстаграм профила на блога.  Следете постовете и там на @mimisfashionmoments .Публикацията е в партньорство с Philips България

Снимки : Kamelia Ilieva Photography


7 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.