Есенният ми гардероб в Shedd

0

"SHOPPING APP I LOVE  - PART 4"

Целта на един балансиран гардероб е да притежава такива дрехи и аксесоари, които да съчетават хармонията помежду си с модата на улицата. Дрехи, който бихте носили всеки ден, лесно съчетаеми в различни визии, носещи сантиментален елемент и такива, с които се чувствате себе си. 
Какъв по-добър начин да разнообразим сезона, в който се намираме, от това да обновим гардероба си? Тази есен имах нужда от повече вдъхновение, за да се захвана с това начинание и леко позакъсняла ви представям артикулите, някои от които още от днес може да намерите в Shedd апликацията с хаштаг #mimisfashionmoments. Както и няколко съвета за успешна продажба на вашите дрехи и аксесоари в Shedd. Други публикации по темата може да погледнете ТУК, ТУК, ТУК.


3 бързи съвета как да бъдете успешни като продавачи в Shedd

1.Споделяйте в други социални мрежи
Споделете за активността си и за това, което продавате във Facebook  и Instagram профилите си. Нека вашите последователи и приятели знаят, че използвате апликацията, за да продавате дрехите си и лесно да ви открият. Със сигурност някои от тях чакат да ви омръзне даден артикул и с радост да го закупят за себе си.

2.Коректност
Предлагайте оригинални, добре изглеждащи, запазени или  нови неща. Описвайте артикулите си точно и коректно, не спестявайте от информацията, ако дрехата/аксесоарът имат дефекти или несъвършенства. Снимките, които използвате и предлагате трябва да отразяват реалните цветове и форми на предлаганите артикули.
Ако сте коректен потребител и качвате често нови артикули, вие определено ще продавате повече и респективно ще получавате по-добро място за обявите си, като те ще се появявят по-нагоре в листата с обяви. Т.е. повече хора ще ги виждат и разглеждат!

3.Правилната цена
Ако сте решили да продавате даден артикул /например рокля/, първо проучете категорията в галерията на Shedd, където може да се ориентирате за цена отговаряща на подобни дрехи в зависимост от това дали са нови или употрубявани. Не давайте твърде ниска цена, защото често кандидат-купувачите питат за коментар по сумата. Тогава може да намалите цената, ако сумата е висока. Ако продуктът, който продавате е на известен бранд, не е препоръчително да го продавате на двойно по-висока цена от цената, на която сте го закупили или се предлага в магазина. Това прави лошо впечатление.
До края на седмицата ще бъдат качени повече от десет мои артикула в обявите на приложението.
Снимки: Nev'Z Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.