2017 We are ready for you !

0Здравейте, приятели!
В последния си пост от 2016 година няма да правя  ревю или равносметка на годината, няма да поглеждам назад . Но ми се иска да благодаря на всички вас, които следите моето местенце и на хората, с които имах щастието да мечтая и творя по различни красиви проекти за блога през цялата година. Хората и приятелите, които ми донесоха много повече позитивна нагласа, отколкото очаквах... Вени Златарева, Теди Миланова, Боян Витанов, Жени Зварич, Ками Илиева и най-вече на Пепи, благодаря ви! 
Последният ден от годината е времето, когато ние подсъзнателно усещаме, че се нуждаем от промяна и я очакваме през новата година с отворени обятия. Надявам се,  2017- та година да бъде по-добра от старата и да ни дари с нови хубави емоции.
Иска ми се тя да дойде окъпана в блясък и много светлинки, затова ще я посрещнем точно така - облечени в блясъка на хиляди блещукащи пайети от Battibaleno.
Пожелавам на себе си и на всички вас, много "красота" и щастие през идващата година, защото красотата не е в това как изглеждаме, а как се чувстваме, в това как живеем, как се отнасяме към приятелите си, как отглеждаме децата си , какви мечти имаме и как ги постигаме. Открийте красотата около себе си и бъдете щастливи!

 Dresses BATTIBALENO
Extensions ombre GRIVAСнимки: Nev'Z Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.