All Shapes Of Beautiful

1


Красота... Какво точно означава тя? Дали това е състояние на духа или всичко е до външността, при която се стремим да поправим неща, които въобще не се нуждаят от корекции? Като се замисля, това понятие е толкова стереотипно шаблонно и в същото време адски многолико дотолкова, че никой никога не може на 100 % да отговори на критериите за красота. И въпреки, че няма значение как изглежда човек отвън , за да бъде красив - женската суета понякога взима превес над това твърдение. 
Дизайнерът Ники Божилов и блогърката Петя (позната още като PetPandaтърсят красотата извън 'обичайните заподозрени' форми и размери, и така се ражда една различна и желана колекция с мисия за дами, които спадат в така наречената модна категория "Plus size"(или силует с голям размер).
Модата се развива, с нея и отношението на брандовете в световен мащаб по въпроса с дрехите за по-едри дами, които обичат да изглеждат модерно и красиво.
Не съм достатъчно запозната как стоят нещата в родната модна индустрия по въпроса с  plus size колекции, но определено знам от Петя, че това да си намериш приятна и достъпна като цена дреха си е едно голямо приключение. Ето затова, тя и Ники обединяват сили и идеи, за да създадат различна, красива, функционална и с кауза колекция от дрехи за жени спадащи в категория "Пищни силуети".
Колекцията носи името All Shapes of Beautiful и е създадена с подкрепата на приложението за мода Shedd. Капсулната колекция съдържа 15 артикула, сред които, блузи, поли, рокли и палто. Дрехите са изработени от естествени материи - памук, вискоза и неопрен. Използваните цветовете в колекцията са черен, бял и червен.

И тъй като познавам Петя добре, зная, че успехът не е ключът към щастието и, а щастието е ключът към успеха и. Защото, когато човек е обграден от страхотни приятели и има половинка до себе си, която обожава, какво по-голямо щастие от това да имаш подкрепата им за всяко ново начинание в живота. Точно затова съм сигурна, че щастието има пръст в това нейно желание да направи нещо красиво за жените, които носят по-голям размер дрехи от стандартните С, М и Л.

Ревюто и представянето на колекцията се състоя преди около 10 дни и оттогава дрехите можете да намерите в Shedd с хаштаг #ASOB и #AllShapesOfBeautilul, като всяка дреха ще бъде изработена специално за вас по ваши индивидуални размери.
Интересното в тази колекция е, че повечето от дрехите могат да се трансформират. 
Ники Божилов : „Стараех се моделите да са направени така, че да могат да се регулират според фигурата на дамата, която ги носи, което ги прави подходящи за жени с всякакви форми и размери. Има елементи като шнурове и ципове, които преобразяват дрехата според удобството на жената, която ги носи“.


Всички модели от колекцията може да разгледате ТУК и ТУК

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.