The perfect gift

1


В неделя сутрин продължавам с идеите за коледни подаръци за женската част от човечеството. Най-хубавите коледни подаръци идват с усмивката и сиянието на любимите хора. Това време от годината е перфектният момент да подарите или получите PANDORA преживяване чрез сладките талисмани с характер, носещи настроение от сутрин до вечер. В колекциите на марката има много приятни и  тематични коледни символи и талисмани, които са за ценителите на споделените моменти със семейството и разказват истории.
Ако половинката ви или приятелката ви си мечтае за нова чанта - подарете и чанта, която ще носи винаги със себе си (на гривната си). Ако пък търсите подарък за човек обожаващ животните - вземете му  котенце с коледна шапчица. Аако най-добрата ви приятелка още вярва в Дядо Коледа, нека той винаги да бъде до нея, закачен на ръката и.
През месец декември в магазините на PANDORA може да намерите 4 готови сета на специална цена. Всеки от сетовете може да разгледате във Facebook страницата на PANDORA Bulgaria, в коледния Gift Guide каталог или на място в магазините.
От 19.12 до 25.12 стартира много специално предложение за всички почитатели на PANDORA бижутатаСребърна гривна + коледен талисман от колекция Зима 2016 =159 лв.

Радостта да подаряваш, радостта да притежаваш!

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.