Модни приключения с SHINE LITE / Част 1

0

Някой ми беше казал, че възможно най-здравословната мания е модата! И е бил напълно прав! Модните мании при жените избиват най-често в обувките. Но при по-младите потребители тази зависимост се отклонява малко встрани и удря в модерните технологии.

Готови за блясък?!
В забързаното ежедневие, изпълнено с динамика, Alcatel провокира младите хора да преоткрият достъпността и удобството, като същевременно не прави компромис с добрия дизайн и актуалните тенденции в модата и технологиите. Само преди броени седмици Alcatel Mobile представи на българския пазар най-новия си стилен смартфон Alcatel SHINE LITE, който предлага иновативно, богато на функции изживяване. Смартфонът е с красив дизайн, комбиниращ метал и стъкло и притежаващ серия от екстри като скенер за пръстов отпечатък, предна светкавица и включени креативни приложения като Face Show.

Аз съм от "средната генерация" потребители, които използват телефона си за "говорене", /много/снимане и ровене в интернет пространството. Не играя игри, не гледам филми и не чатя до безсъзнание, така че за хора като мен, най-важните неща като спецификации в един телефон са камерите и дисплея /освен дизайна/. Вградените функции за камерата на Alcatel SHINE LITE осигуряват лесно и висококачествено снимане. С предната си светкавица смартфонът прави ярко осветени селфита, а светкавицата на основната камера /13Mpxl/, осигурява най-натурално изглеждащата, балансирана светлина за снимки. Това са все важни неща за един блогър или любител на смартфон фотографията!
Ако искате да акцентирате на телефона си, лесно ще го постигнете с този, защото определено се откроява със симпатичен дизайн.
За да изглеждате като най-интересния човек на света, трябва да знаете какво ви харесва ...

SHINE LITE е достъпен в два елегантни цвята : Prime Black и Satin Gold, представляващи достъпния лукс на пазара на смартфони. Цената му също влиза в тази категория, защото е под 200 евро. 
  • Характеристики:
  • 5.0" IPS дисплей, 1.3 GHz четириядрен процесор, 13 МP основна камера + 5 MP предна камера, Dragontrail glass защита от надраскване, снимане на видео клипчета в HD качество

Палто - Fornarina via Notosgalleries
Топ - I.L.M.N.E. via Notosgalleries

  • Публикацията е в партньорство с Alcatel Mobile
Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.