3 Valentine's Day Gift Ideas

0

Утре е празникът на влюбените, който много млади хора очакват. Аз не бих казала, че се впечатлявам много от него в емоционално отношение, защото моята обич към любимия човек си я нося и изразявам всеки ден и не мисля, че само защото е 14-ти февруари ще го обичам повече или ще се държа по-различно. Но пък обичам да правя подаръци и да получавам такива, без значение дали има повод или не. Когато човек се почувства специален, той се усмихва и грее цял ден, а това зарежда и половинката му. Затова днес съм приготвила малка селекция от предложения  за хубав дамски подарък, която може да послужи и като вдъхновение за мъжки такъв:

Кутия шоколадови бонбони
Шоколадът е познат като вкус на любовта. Внесете истинска романтика и селектирайте сами предпочитаните вкусове на любимия човек, като ги поднесете в специална кутия сърце. Точно като тази, предложена от белгийски шоколад Leonidas.
Цена  22лв.

Стилен  часовник
Бижуто е аксесоарът, който е в Топ 3 при избор на подарък за Св.Валентин и е вечна класика при подаръците за дама forever. А часовникът е по- модерният и луксозен вариант на този подарък. Качествената изработка на скъпите часовници определено има цена, но тя не може да спре ценителите на тези аксесоари да ги купуват, подаряват и носят със стил. Затова второто ми предложение е елегантен, изчистен и много красив часовник  на световноизвестния бранд LONGINES от GIULIAN WATCHES & JEWELLERY.
Цена 2151лв.

Артикул с послание
Моят любим артикул, който обожавам да нося, особено ако има силно и интересно послание върху него е тениската. Ежедневна, модерна, различна, непретенциозна и удобна... Какъв по-подходящ избор за подарък за момиче, от една изчистена тениска с надпис "All we need is Love" от SugarfreeМил подарък, който може да се носи през цялата година с любов.
Цена 23.90 лв.
L O V E 

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.