Йероглифи на вкуса

0


Някои хора обичат да създават градски легенди. Други вярват в тях. Трети са главни действащи лица, а четвърти казват, че всичко е предопределено от звездите. Дали заради светлините на нощна София, скриващи звездите, или пък консумацията на великолепната храна по правилния начин, преобърнала представите ми за света аз открих своята кулинарна звезда, своите йероглифи на вкуса!
Азиатската култура е известна със стремежа си към простота, неподправеност и спокойствие, а азиатският пъб по цял свят е известен с предоставяне на място за емоции, усмивки и въображение. Днес отново съм в Sasa Asian Pub Paradise модерно, социално и различно място с опит в областта на азиатската гастрономия и създаването на блюда с източен вкус. 
Предполагам, че при споменаването на източен вкус и японска кухня в съзнанието на всеки съвременен човек се появява на първо място суши. Това просто на вид ястие от сурова риба и ориз е завладяло много хора не само заради вкусовите си качества, но и заради здравословните си свойства!
Уикендите са посветени на една от любимите ми комбинации от вкусове суши,  тази на Сьомга тартар върху хрупкав ориз и  Краб рейнбоу с крем Филаделфия.
Ако сте дама и се стремите към гъвкавата и нежна фигура на японските жени, не е достатъчно само да облечете модерна дреха тип кимоно, както направих аз, но и да консумирате храната по правилен начин. Тя е причината за дълголетието и красотата на жените в Япония. Ако харесвате здравословната храна и комбинацията от растения, риба и зеленчуци, Sasa Asian Pub Paradise е вашето място за балансиран и вдъхновяващ обяд. Там ще изпитате естетическа наслада от вкус и аромат на всяко сервирано ястие.


Нека денят ви бъде цветен и много екзотичен! 

Кимоно Other Theory от Notosgalleries
Чанта H&M Studio AW'16

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.