"Майчина милувка"

1

В живота на човек има моменти и събития, които обуславят цялото му съществуване. Моменти, които никога няма да забравим и винаги ще бъдем благодарни за тях.
Моите такива моменти  "на разкош за всичките ми сетива" са моментите, когато станах майка /за първи и втори път/. Тогава открих цяла нова Вселена от чувства и емоции. Майчинството е състояние на израстване и себеосъзнаване. Веднъж и завинаги. Едно ново прераждане. Все едно те удря слънчев лъч, след което започваш да усещаш приятна пристрастеност към светлината. И точно в този момент осъзнаваш, че никога не можеш да закъснееш да бъдеш обичан. 
Децата са единствената сила, която носи чистата и истинска любов, и аз съм им безкрайно благодарна за нея.
"Уют", "Обич", "Майчина милувка", "Изпълнена с любов", "За дъщеря ми", Обичам ви!" - това са част от нежните имена на талисмани от новата колекция на PANDORA, която е посветена на "Деня на Жената".
За всяка жена най-големият подарък  в живота е присъствието на любимите майка, сестра, дете. Не винаги те могат да бъдат близо до нас, но с PANDORA винаги може да носим част от тях заредени емоционално в някой от тематичните талисмани от новата колекция. Един много фин и красив подарък за всяка жена и особено за всяка майка.


Красивото  изкуство има стойност, но не стойността измерена в парични средства е важна, а стойността на изживяния момент, на запечатаната усмивка, на емоциите и мечтите... Точно такива са ръчно изработените бижута на PANDORA. Носят спомени, емоции и обич. Украсете гривната на любимата жена /майка, приятелка, дъщеря или сестра/като подарък за празника с талисмани, които ще отразяват нейната уникална същност, интереси и емоции.


Публикацията е в партньорство с PANDORA 
Визия Саня : Amabelle via Notosgalleries

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography


Локация : Red Coral Kitchen

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.