L O V E is R E D

0Започвам "Деня на любовта" с чувствеността и страстта на любимия си цвят пренесен върху прекрасните рокли на BATTIBALENO.  И тази седмица продължавам да ви зареждам с този емоционален цвят, който не само привлича вниманието, но е способен буквално да завърти главата на всекиго.
Червеният цвят предизвиква усещане за радост, енер­гия, емоционалност, сила и топлота. При китайците е символ за благоприличие. В край­­ния Изток (Япония и Китай) червеното е цвят на живота, на безсмъртието и богатството. В Япония червеният цвят се носи изключително само от жените като символ на добросърдечност и щастие. А по нашите ширини това е цветът на любовта. Задължителен е за днешния празник/поне за мен. Аз бих го носила вечно и винаги с голямо удоволствие и обожание. 
Когато открих тези красиви рокли в червен цвят в бутика на BATTIBALENO не успях да им устоя. Сигурна съм, че и вие няма да успеете, когато ги видите на живо, а половинките ви, когато ги видят облечени на вас.
Постът за Св. Валентин от миналата година /отново в чест на червения цвят/може да разгледате ТУК.

От днес стартира съвместната ни игра с BATTIBALENO във Facebook профила на блога. Посетете го ТУК, ако имате желание да се запишете за участие. 

Публикацията е в партньорство с BATTIBALENO

Рокли - BATTIBALENO
Екстеншъни - GRIVA

Снимки: Nev'Z Photography


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.