Tommy Hilfiger Woman's Runway Spring'17

1TOMMY HILFIGER РАЗКРИВА КАПСУЛНАТА КОЛЕКЦИЯ TOMMXGIGI ЗА ПРОЛЕТ 2017 
Дизайнерът представи колекция Пролет за 2017 и втората си съвместна колекция с американския супермодел Джиджи Хадид вчера по време на шоуто TOMMYNOW .  Това е втората колекция, създадена в сътрудничество със световния посланик на дамското облекло на марката Джиджи Хадид. 
Ако си спомняте, Томи Хилфигър обяви, че Джиджи Хадид е световен посланик на марката през декември 2015, с което разшири дамските си колекции по целия свят.


Колекцията TommyXGigi за Пролет 2017 г. включва бельо, обувки и аксесоари, включително часовници и слънчеви очила. Моделите представят уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Томи Хилфигър класически американски стил. Вдъхновени от концепцията на марката “Summer of Love”, облеклата са в калифорнийски West Coast стил и са украсени със значки и лепенки. Ръгби райета, деним и удобни кройки препращат към спокойната и безгрижна атмосфера на слънчевия щат Калифорния, а емблематичните цветове на Tommy Hilfiger – червено, синьо и бяло, присъстват във всички модели. 
Фотосите с визиите по-долу са с избрани от мен модели от колекцията, които ме впечатлиха най-много и които се надявам да видя на живо в магазините на бранда в София. А трите дълги рокли са невероятни!!!

Колекцията ще бъде достъпна в магазините на Tommy Hilfiger в България от 1-ви март. #TommyXGigi  #TommyHilfiger

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.