Be yourself. Be #fusionable

1
Здравейте, приятели! 
В продължение на няколко слънчеви седмици имам удоволствието да бъда гост блогър на Serdika Center. Заедно с Ками - фотографът, който стои зад кадрите, които ще виждате от там, сме ви приготвили много приятни изненади, които нямам търпение да споделя с вас.
Ще посрещнем пролетта заедно с послание за женственост, изчистени линни и небрежен шик. Може да следите публикациите ми, както в блога на Serdika Center, така и в социалните им мрежи. Ще ми бъде и изключително приятно да се засечем видим в мола /с някои от вас /на по кафе и шоколад.

Пролетта идва, облечена в цветове и принтове, изпълнена с трепети и планове за пътешествия. Класическата женственост обгърната в деним бележи началото на модния сезон, в който нямам търпение да влезем - с нови дрехи и нови емоции.
Дълги рокли - аз буквално живея  в тях, а през пролетта е напълно законно да ги извадим от гардероба или да го освежим с нови модели.

Продължение на публикацията, още снимки и информация за визията ще откриете в блога на Сердика Център ТУК
Не пропускайте да се включите и в модната игра организирана от Global Brands и магазин Fusion. Единственото, което трябва да направите е да развихрите въображението си с най-готините дрехи от магазин Fusion и да заснемете красиво selfie с аутфит.Рокля Pepe Jeans London от магазин Fusion
Яке Superdry от магазин Fusion
Кецове Lacoste от магазин Fusion
Шапка Superdry от магазин Fusion
Раница Superdry от магазин Fusion


Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Локация : Serdica Center

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.