Жена, Майка, Принцеса...

3


Честит празник, прекрасни дами !
С тази публикация в партньорство с PANDORA  ви желаем ден изпълнен с топлина, усмивки, красота и много искрена обич. Танцувайте, правете и приемайте подаръци.

Най-страхотното предимство от всички да бъдеш жена е това, че можеш да станеш майка. Супер сила, която само една жена може да понесе. Какво по-красиво от това, да дадеш живот от себе си, да поставиш началото на още един, два или повече житейски пътя, да отгледаш и възпиташ едно по-съвършено и по-развито от теб самата същество... А, когато то ти каже, че ти си неговата истинска принцеса, чувството, което те завладява е безценно.

"Някои жени оставят след себе си на света идеи, други - произведения на изкуството, трети- даващи тласък за развитие на цивилизацията изобретения, четвърти намират мисията си като помагат, лекуват или пък забавляват хората. Има такива, които все още не са открили своята Мисия или пък чакат тя сама да ги открие. Майките са отделна категория, но те са и нещо от всички други, взети заедно. Майката е творец, създател, възпитател, критик, приятел"... и единствено тя може да обича да слънцето и обратно.

Както знаете от предходния ми пост с PANDORA ТУК, има нова, специална колекция посветена на майката и жената.
За 8-ми Март PANDORA са приготвили специално предложение: 
При всяка покупка на бижу от новата Колекция за Жената, бихте могли да закупите сребърна гривна от 115 лв. на специална цена - 79 лв.

*Предложението важи само при покупка на бижу от Колекция за Жената 2017
*Предложението важи за 8.03
*Предложението важи за сребърни основи от 115 лв.
Колекция за жената може да разгледате ТУК .


  

Визии/ Саня: Рокля -Guy Laroche - , мама: Рокля - KENDALL + KYLIE от Notosgalleries
Бижута - PANDORA 

Публикацията е в партньорство с  PANDORA България

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Локация : Red Coral Kitchen

3 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.