Проект "Бяла риза" на Karen Millen

1Ризата - задължителна през пролетта!
Винаги заслужаваща вниманието ни със своята комбинативност и универсалност.
Съвременната мода налага изискването за различност и в същото време за комфорт и практичност.Тези две тенденции се побират без много усилие,  във всяка една от ризите на Karen Millen !

За да отпразнува вечната класика на ризата, британският моден бранд Karen Millen създадe красива капсулна колекция от бели ризи за Пролет/Лято '17.
В колекцията присъстват както класическата бяла риза, но с лек разчупен елемент, така и ризи с къдри на раменете, такива с обемни ръкави, плисета и връзки.

Бялата риза –символ на класика, стил и  носеща статус за абсолютен Must Have. Този тренд е  в основата на властващия елегантен шик и в частност въплъщение на градския шик. Имам голям списък с причини да харесвам тази дреха - и повечето от тях са базирани на усещането, което носи самата дреха и спомените от това усещане.
Малцина не харесват ризите като носител за стил, а предпочитат да носят различни видове топове с наподобяваща кройка. Аз лично не си падам по класическия модел риза, въпреки че понякога е по-добре да се придържаме към класиката.
Днес с помощта на 3 различни като линия и усещане ризи от пролетната колекция на Karen Millen ще споделя предложения за  интересни и различни визии за ежедневието. Една представям в блога, а останалите две може да видите в  блога на Сердика Център ТУК.

Връзката между начина на живот и дрехите е очевидна - понякога сме прекалено официални, друг път небрежно спортни, но винаги трябва да носим чувството че сме прекрасни, което да ни дава самочувствие.


Риза Karen Millen
Пола Karen Millen
Обувки Karen Millen
Чанта  Karen Millen

Локация : Spagгetti Company/ Spaggo
 Serdika Center

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

1 коментар

  1. Страхотна идея за пост!
    На мен най-много ми допада ризата, която си показала тук! Би стояла разкошно с дънки, висок ток и нежно фишу на шията, което да кореспондира с романтичния характер на ръкава ^^

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.