Love these shoes, Love this dress!

1
С настъпването на пролетта идва времето на леките материи и светлите цветове. Точно това, но с блясък обещава и новата мода при обувките, защото нежните тонове ще са обгърнати в метални отблясъци и текстури. Тази година,/както и предходната/ тенденциите повеляват да стъпваме в така модерните за сезона отблясъци минаващи през злато, сребро, бронз до калай и мед. 
По мои наблюдения металните цветове при обувките, както и при дрехите се наложиха като една от най-ексклузивните модни тенденции през последните няколко сезона, изключение не прави и новият. За пролет-лято 2017 дизайнерите представят златното в изключително разнообразни нюанси. Освен типичните жълто и старо злато, много популярно е и златното с розов оттенък. Модели в тези нюанси може да разгледате в онлайн платформата на Deichmann ТУК ТУК ТУК ТУК

Визията, която ви представям днес е вдъхновена от факта, че всяка жена умее да се променя и да бъде различна в даден момент или период от живота си, може да бъде себе си, но и в перфектна симбиоза между индивидуалността си и енергията на мечтан персонаж.
Знаете, че не нося къси рокли и поли, защото не харесвам краката си, но  тези стилни обувки, които нямам търпение да разходя в "Деня на Жената" се нуждаят от нужното внимание. Затова изборът ми за тоалет за "8-ми Март" е тази рокля в "топла ванилия", която ме грабна от пръв поглед. Различна, модерна и красиво комбинираща се с обувките от "мек карамел". Избрах да съчетая нежните и леки цветове на роклята с приглушените тонове /като ефектен акцент/ на матово металното в стилетото от Deichmann. Ако трябваше да бъда изцяло себе си, най-вероятно щях да съчетая тази рокля с кожени бели кецове като тези ТУК или тези в розово злато ТУК.
На висок ток и с такава обувка всеки крак би могъл да изглежда добре. Вие какво мислите?!


Обувки - Deichmann
Рокля - Other Theory via Notosgalleries

Публикацията е в партньорство с Deichmann България

Снимка: Nev'Z Photography

1 коментар

  1. Оу, това е фотосесията с една от любимите ми твои снимки (онази в огледалото с короната). Много яки снимки! А и как може да не си харесваш краката? Уаааат?

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.