Млада кожа с Bioten

1Динамичният живот със своите стресови ситуации в работата, майчинството, недоспиването, натрупаната умора и възрастта са най-добрите предпоставки за бързи признаци на стареене на кожата ми. Всяка кожа остарява по различен начин като  губи своята структура и материя на кожата. Точно паради тази причина от година-две започнах да се интересувам все по-често от продукти за анти-ейдж  грижа.
Както съм споделяла и по-рано, преди време прочетох, че само 20% от всички причини за стареене на кожата са хронобиологични и неизбежни, срещу всички останали има технологии и козметика, които могат да помогнат и да повлияят за забавяне процесите на стареене на кожата.
Днес ще ви запозная с една нова линия продукти за лице, която е изключително достъпна за всеки в бюджетно отношение.
Ако не познавате и не сте използвали продукти на Bioten преди, бих могла да ви кажа, че повечето от козметичните серии на Bioten са базирана на естествени природни съставки, които благотворно подмладяват и възстановяват кожата на лицето. Селектираните компоненти в състава на продуктите ги правят изключително ефикасни за всеки тип кожа, а ниският ценови клас дава възможност на всяка жена да се запознае с качествата им.
Преди няколко седмици, ексклузивно получих най-новата продуктова линия Bioten HYALURONIC 3D и продукта, който започнах веднага да използвам е околоочният крем. Знаете, че съм почитател на грижата за околоочния контур. Серията на бранда е насочена към дамите на възраст 35-45 години, тъй като тя е в категория "Анти-ейдж продукти за лице".
Новата линия за лице Bioten HYALURONIC 3D от дневен крем, нощен крем и околоочен продукт е прекрасен вариант за използване на качествена козметика на разумна цена. Благодарение на активната формула с хиалуронова киселина продуктите пазят кожата мека и хидратирана. Хиалуроновата киселина е основен компонент на кожата, който подсигурява хидратацията и еластичността. При недостиг, който се получава с напредване на годините, кожата става по-суха, по-тънка и по-трудно се възстановява.

Формулата на Bioten HYALURONIC 3D е базирана на 2 типа хиалуронова киселина и природен агент, който стимулира естествения й синтез.
Хиалуронова киселина със запълващ бръчките ефект: играе ролята на локален дермален пълнител, като изравнява повърхността на кожата  веднага след нанасянето.
Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло: прониква  в кожата в дълбочина и видимо подпомага  намаляването на бръчките  и линиите , като подобрява еластичността на кожата  и я прави по-стегната, по-млада и сияйна.
Стимулатор на хиалуронова киселина (с естествен произход): стимулира  собствените механизми на кожата да възстановява и поддържа оптималните нива на хиалуронова киселина, като изглажда бръчките  чрез хидратиране в дълбочина.
Серията Bioten HYALURONIC 3D не съдържа парабени, парафини и оцветители.
Всяка жена се чувства привлекателна, когато усеща кожата си безупречна и с перфектен тен. Затова вечерният ми ритуал за красота включва подсилена програма против стареене, подпомагаща запазването на кожата млада, здрава и свежа.
За мен от всички продукти за лице много важна роля играят нощният крем и околоочният продукт, защото е известно, че стволовите клетки (този градивен за младостта на кожата материал) най-добре се стимулират и показват пълния си обновяващ потенциал в малките часове на нощта и се нуждаят от енергия за максимално свежо утро. Никога не забравям да поставя нощен крем на лицето си, докато дневния крем понякога може да го заменя с база за грим.
Нощният крем от серията Bioten HYALURONIC 3D е изключително плътен като текстура и много добре се поема от кожата. Прави лек филтър, който на сутринта все още се усеща. Също така плътна текстура има и околоочният крем, който нанасям с потупване под клепача и оставям кожата сама да поеме колкото и е необходимо.
За максимален ефект се препоръчва да се използват продуктите от серията заедно.

Визия:

Боди - PARAMIDONNA
Шал PINKO

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Локация -  Marini Design

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.