Do Spring. Do Inspire. Do Style. Do Pandora.

0


Всяка година по това време преоткривам копнежа към безгрижните мисли, аромата на люляк и нежните цветове на пролетта. Всяка разходка навън наподобява по-скоро нещо като емоционално танцуване до края на света и обратно... 

Обичам пролетта, обичам да танцувам, обичам да бъда майка, обичам и силата на женската природа, която ме кара да се чувствам жива и в хармония със себе си. Някак различна, емоционална и истинска... Вярвам, че да се родя жена е голям късмет!
Тази пролет посланието "на PANDORA  към жените, е да си позволят да помечтаят, да изживеят момента, да открият въздействието на женската красота и да подчертаят различното си присъствие чрез емоции и креативност. 
Бъдете спонтанни! Пътувайте! Танцувайте на улицата! Пейте на глас! Яжте шоколад! Вдъхновявайте! Бъдете смели! Мечтайте за двама! Преоткрийте талантите си! Бъдете истински!
DO кампанията на PANDORA се фокусира бърху нас жените, тя иска да подтикне жените да бъдат активни, да бъдат верни на себе си и на това, което харесват. DO насърчава жените да мечтаят, да танцуват, да пътуват, да се усмихват, да се вдъхновяват, независимо от тяхната възраст. Да не се страхуват да споделят на света как мислят и какво чувстват, и най-важното - да държат на това, в което вярват и което ги кара да се усмихват! Да правят нещата по различен начин, да бъдат различни (да имат своя индивидуалност) и да живеят по различен начин.

DO е приятен шанс за бранда да покаже на света какво прави и в какво вярва: от изработката на ръчно изработени висококачествени бужута до това да покаже, че всички трябва да бъдем социално отговорни.
Новата колекция на  PANDORA е създадена, за да покаже индивидуалността на всяка една жена, да я накара да се припознае в стила и каузата на бранда. Бижутата са изпълнени с движение и емоция. Те са аксесоар към живота на всяка жена, която ги носи и която вярва в себе си.  
#DOPANDORAShine #DOPANDORACare #DOPANDORAStyle #DOPANDORASpring
#DOPANDORALove #DOPANDORASparkle #DOPANDORA #DOINSPIRE 

Визия : 
Топ, пола, чанта - Patrizia Pepe
Гривни Аура, пръстени Аура - PANDORA
Обувки - Deichmann

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography
Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.