Imperfect

1


Пролетта е времето за кежуал визии, ежедневна лежерност  и непривидна небрежност по отношение на облеклото. Точно такова, е и моето днес. Удобно, свободно и "несъвършенНо"лежерно.
Колекцията "НесъвършенНи" на модна къща Didro е инспирирана от факта, че няма съвършени хора, има само съвършени намерения. Някъде бях прочела, че да си съвършен означава да си отвъд границите на любовта, мъдроста, търпението и силата. А колко по-хубаво е да бъдеш някъде в тези граници и да си несъвършен, но влюбен, щастлив, мечтаещ и красив посвоему !
Смелият и нестандартен подход към модата на дизайнера Диана Кънева, която стои зад името на модна къща Didro, е провокиран от съвременния начин на живот, любими истории, филми, музика, емоции. Дрехите на бранда са предназначени за ежедневието и по-лежерния начин на живот, отличавайки се със сила, елегантност, разкрепостеност. Колекциите Didro отразяват пулса на съвременния градски живот, пречупвайки го през приказките, легендите, филмите и модните течения от миналото. Чрез материи, кройки и цветове те разказват истински вълнуващи истории. Заедно с това са наистина удобни за носене. 


Панталон ТУК, яке ТУК, чанта ТУК - Didro Колекция "НесъвършенНи" 
Маратонки ТУК - Ciaboo 

Снимки : Ninahaveheart.com
1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.