La La Lazy Day!

0


Малко вдъхновение за тези, които се чудят какво да правят през уикенд.... Направете си пикник!

Преди една седмица... Трескаво опаковане на багажа в събота сутрин, нетърпеливото товарене последователно на кошницата с плодове, одеялото за пикник, борещите се деца , нервният съпруг и аз….
В момента, в който напускаме препускащия град, пред очите ни преминават зелените пейзажи и всички ни обзема отпускащо удовлетворение.   
Почивните дни са онова време, в което може да спрем забързаното ежедневие, да поемем дъх и да усетим със сетивата си съвършенството на природата.
Докосвайки аромата на пролет, решаваме да хапнем на открито в градината на вилата при баба. Разстиламе одеялото, подреждаме напитките, разопаковаме храната, правим няколко кадъра с любимото куче и преди храната да е свършила (без деца, защото те тръгнаха да търсят гущери) и цял ден боси по тревата….


Всъщност, забравих да спомена, че за семейството ми вкусните ястия са лакмусът, който придава на крайградския излет онова необходимо очарование, ключ към топлия спомен за преживяното. Затова не правя компромис с качеството и, а пред алтернативата на дискусионните ми кулинарни умения винаги избирам доставката по домовете от любимия ми „Sasa“. Докато оправям багажа за път,  доставката вече е на вратата, взимаме я и потегляме към природата. 
Сезонът на ягодите е! И пролетните предложения на „Sasa“ в специалното им ягодово меню са много инересни и нестандартни, а заради червения плод са любими и на децата.
Любимите хора, любимият сезон и любимият вкус – амалгама от съставки , които гарантират съвършеното преживяване.   Визия: Рокля - ILMNE
Локация: с. Бойково

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.