Бъди уверена с Lumea Prestige

0Харесвате ли се? Харесвате ли кожата, косата, ноктите си? А мислите си? Имате ли притеснения?! А несъвършенства? Ако отговорите на всички тези въпроси са положителни, значи вие сте съвсем нормална жена.
Един от факторите, които определят състоянието на кожата ни и на целия ни външен вид,  е нежеланото окосмяването.  Напълно концентрирани в задълженията си, понякога пренебрегваме няколко важни действия, що се отнася да здравия ни и приятен външен вид. Като красивата и гладка кожа, която е едно от най–важните неща във външния вид за всяка жена.
Несъвършенствата във външния ни вид, ни карат да търсим адекватни предложения и начини да се справим с тях......Нежеланото окосмяване е една от причините дамите да не са сигурни в красотата си и да полагат големи грижи за начинa, по който искат да изглеждат и да се чувстват.
Philips Lumea Prestige е идеален за жени, които за първи път решават да опитат премахването на нежеланото окосмяване чрез фотоепилация. 

 Пролетните дни са най-добрите дни за кожата ми 
Тази пролет има две неща, които ме карат да бъда уверена и да харесвам себе си - това са ефирните дълги рокли, които ми дават свобода и положителни емоции и Philips Lumea Prestige, който от своя страна ми носи самочувствие. Взаимно се допълват....
Имам Lumea Prestige  малко повече от месец и забелязвам, че покрай него и желанието ми да го използвам и да имам по-бързи резултати, обръщам повече внимание на състоянието на кожата си. Хидратирам я всеки денособено когато същия ден ще използвам фотоепилатора. Когато кожата е суха, топлинният импулс се усеща по-осезаемо. Предпочитам да правя процедурите през уикенда, когато имам повече време за себе си и не бързам за никъде, защото процедурата изисква време. Времето,за което фотоепилирам целите си краката е около 20 мин., а за ръцете ми отнема около 10 мин. Обработвам също зоната над горната устна и подмишниците. 

Резултати след 3 процедури
Преди няколко дни споделих с вас първите си впечатления от фотоепилатора Philips Lumea Prestige ТУК. Днес продължавам с първите резултати, които забелязвам и съвети за употребата на уреда.
При работа с такъв уред трябва да сте последователни и търпеливи - космите не падат веднага и не спират да растат. След три сесии, мястото, на което наблюдавам видими  резултати е горната устна (бих казала, че има осезаема загуба на окосмяване), въпреки че там космите са много по-тънки и светли, и е нужно повече време, за да се забележат резултати.. Третирайки от години ръцете си с кола маска и епилатор,  ми се бяха появили ситни пъпчици по кожата,  само след две процедури  с IPL, забелязвам, че космите са редуцирани, а "несъвършенствата" почти невидими.
Важно е отново да подчертая, че космите не падат веднага след процедурата При първата процедура космените луковици в третираната зона се намират в различни фази на растеж, поради което една процедура IPL не е достатъчна, за да се постигне окончателно обезкосмяване. След процедура, косъмът започва да расте отново и две седмици по-късно той отново е в активен растеж, който е много подходящ за третиране с IPL. За разлика от всички други методи за обезкосмяване, фотоепилацията помага с проблема с врасналите косми, различни кожни възпаления и т.н. 
Най-малко четири до пет процедури се препоръчват преди да се забележи видимо обезкосмяване. Това е така, защото космите растат на различен етап един от друг /имат различен цикъл на растеж/, тъй като върху тях влияят различни вътрешни и външни фактори, стимулиращи растежа на космите. А, за да се премахнат, те трябва да бъдат в така наречения "активен" етап от растежа си. Когато неактивните космени фоликули станат активни, тогава ще успеете да ги третирате благополучно. Philips препоръчва използване на Lumea Prestige на всеки две седмици на подмишниците и бикини линията и на всеки две до четири седмици на крака. Когато се достигне желаното ниво на обезкосмяване, би било добре да се включат в графика за обезкосмяване, поддържащи процедури на всеки 6 до 8 седмици.
Lumea е наистина лесен за използване. Резултатите са сравними с това, което бихте очаквали от един салон,  но като премахнем  срама и неудобството, свързани с това да ни епилира друг човек. 
Има много причини да харесате Philips Lumea Prestige, но само когато преди това сте харесали себе си!

Готова съм за пролетното слънце!
Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.