Облечена в нежност с Rare Pearls

0Силата на ароматите е невероятна - букет от страсти, мечтания и вдъхновения! 
Парфюмите чрез техните аромати описват различни черти от характера и същността на човек, затова някои ни харесват, в други се влюбваме, а има такива, които не харесваме. Всичко е свързано с емоциите и улавянето им или пресъздаването им в ароматни "капки" с характер.

Харесвам много козметичните  продуктите на Avon. Ароматите са ми малко по-непознати, въпреки че съм използвала доста от тях. Rare Pearls  е един от най-елегантните аромати на Avon. Той се отличава с нежност, непринуденост  и блясък, точно като този на перлите. 
Rare Pearls не е типичният пролетен аромат. Но затова пък, това е аромат, който предизвиква вълнение и трепет, точно каквито предизвиква у всеки, пролетното пробуждане. 
Ароматът пленява с цветни нотки. В него магнолията намира най-хармоничното си допълнение в лицето на сандалово дърво, синя слива и пачули. 

Според мен парфюмът е по-скоро за дамите над 30 години, които се вълнуват от истинската любов, а не толкова от фриволността на женствеността. Тук може и да визирам себе си.....
Според специалисти в парфюмерията, ароматът на един парфюм е с трайност до 72 часа. Този парфюм го усещам върху себе си доста дълго време. Повече върху косата и дрехите, отколкото върху кожата! Но колко дълго ще остане по кожата парфюмът, зависи само от нас и от няколко фактора- настроение, хидратация и потене! Парфюмите прилягат по-добре на кожата, когато е влажна, след душ или много добре хидратирана, защото така се изпарява алкохолът, които е смесен с много аромати. 
Един нежен, непринуден и много женствен аромат с изящна и романтична флорална композиция, който много харесвам...

Визия: PINKO / Serdica Center

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Локация -  Marini Design

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.