Стъпка напред към лятото

0


Модата при обувките за сезон пролет/лято носи много свежест и подчертана небрежност в съчетание с изключително удобство за всекидневието. Избрах да ви покажа 4 красиви модела обувки от колекцията на DEICHMANN , които задължително трябва да присъстват във визиите ви през лятото, както и моите предложения за комбинирането им в аутфит.


ВРЕМЕ ЗА КОКТЕЙЛИ

Червено изкушение на висок ток
Този модел от колекция на Ели Голдинг е един от най-предпочитаните и желани от дамите. Носи усещане за романтика и калифорнийски шик. Обичам обувки на висок ток, но не ги разхождам много често, заради удобството и увереността в походката, които предпочитам да имам. Тези сандали в червен цвят са създадени да бъдат главният герой в една визия и "за разходки по ръба".

ПОД ДЪГАТА
Свежи кецове
Сега, когато ми се иска да прекарвам възможно най-много време навън, определено мога да кажа, че спортните обувки са най-прекрасният тренд. Огромната популярност на кецовете им осигурява задължително присъствие в гардероба ми. Този сезон актуални са пастелните цветови нюанси, смелите шарки и кецове със скрита двойна платформа като този прекрасен модел на Deichmann. Сладки и носещи настроение - класическите платнени кецове са  мой любим модел за ежедневието, когато по цял ден тичам по задачи или за излети със семейството.
 
 НЕБРЕЖНИ ОКОЛО БАСЕЙНА 

Удобни сандали на платформа
Обувките на удобна платформа, с клиновиден ток, прорези, връзки и всякакви закачливи детайли са прекрасният модел за парти на плажа или около басейна. Идеални са за комбиниране с всяка една дреха, особено ако и цветът им позволява комбинативност, какъвто е този на моите бежови отворени обувки. Стоят добре и в комбинация с дълъг панталон.

 РОМАНТИЧНИ РАЗХОДКИ ПО ЗАЛЕЗ 

Този модел сандали са универсален и могат да бъдат съчетани с всякаква дреха и аксесоар. Стои много шик на крака, въпреки че токът не е висок и не издължава много глезена. Но благодарение на апликираните цветчета, отправя закачливо послание за красива походка. Комбинират се лесно и безпроблемно се интегрират в летния гардероб.
 

Публикацията е в партньорство с DEICHMANN България

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.