ЦВЕТНИ, НЕОБИЧАЙНИ, ОСВЕЖАВАЩИ...

0

Петъчно ви черпя с коктейл в любимото си място - Sasa Asian Pub Paradise. Смелото интериорно решение в зеления кът ми носи много свежест и свобода. Зеленият цвят и зеленината като цяло в азиатския свят символизира баланс, хармония, развитие и богатство. Мотивира вътрешната промяна и помага за освобождаването от отрицателни емоции. Затова  тази част от градината на Sasa е  предпочитана както от мен, така и от хората, които искат да се освободят от натрупаното напрежение, което се крие в градския живот.


ЦВЕТНИ, НЕОБИЧАЙНИ, ОСВЕЖАВАЩИ...

3 неща, с които посрещам лятото  в града
Съвсем неслучайно озаглавих поста си с това име, защото лежерното лятно настроение е в основата му. Какво може да превърне делника в международен ден на щастието? Малко цвят, свежест от плодови напитки и място носещо положителна енергия и зареждащо с добро настроение.
Разглеждайки кадри споделени от мои познати, които се намират някъде из плажовете на Гърция, Турция и Италия, имам усещането че ми се пълнят обувките с пясък и ми се иска да избягам и аз от града... Но животът в града през лятото също крие очарования. Просто трябва да се научим максимално да се възползваме от малките шансове, които ни се поднасят ежедневно, и да съумеем да им се радваме. Затова, ето три неща, с които може да се пренесете на тропическо място, макар и без пясък и солена вода и  да се чувствате точно толкова заредени  в лежерен ваканционен стил.


ОСВЕЖАВАЩИ КОКТЕЙЛИ
Поглеждайки през червената течност на чашата си, виждам бъдещите истории от лятото и емоциите, които предстоят. 
Питиетата винаги задават ритъма на деня, от кафето сутрин, през лимонадата по обед, до разпускащите коктейли през късния следобед... 
Въпреки обсебеността ми по ягодовата лимонада, признавам, че стрейт флъшът (най-силната ръка в покера от 5 карти) на SASA за лятото са свежите нови коктейли с източен вкус и интересен начин на поднасяне. Този с червено-оранжев цвят е с ананас, сок от нар, Чери ликьор, Трипъл сек и джин Бифитър  - "Сингапур Слинг" , а поднесеният в кокос е неустоимият - "Саса Пина Колада" с ром Хавана, кокосово мляко, Кашаса, фреш лайм, ананас и китайски подправки. Интересно звучат, нали? Вкусът им също е такъв!

ЦВЕТНИ БАНСКИ
Целият бански костюм заслужено е главен герой в любимия ми летен сериал - той носи мечтание и копнеж, елегантно удобство и винаги актуален силует. Бански с абстрактен принт облечен като топ с деним или пола е смела комбинация, която изпробвах наскоро и се убедих, че носи усещане за плажен живот и разкрива прелестната женственост на раменете. 
Топлият сезон настъпва с категоричност - като желание за лежерно бягство в сърцето на града през юни и българският моден бранд PARAMIDONNA ми подари този "цветен копнеж" по безгрижието на летните дни. 

НЕОБИЧАЙНИ АКСЕСОАРИ
Бижутата, изработени от въже, са изпълнени със слънчево и морско настроение. Една малко по-различна преработена версия на  морските възли, представени като красив женски аксесоар е добра идея за освежаване на визията. Тези бижута умело могат да пренесат лежерния ваканционен стил в града.
С  изчистена и все пак закачлива стилистика,  те лесно се комбинират, както с леки дрехи и бански, така и с по класически кройки и форми. Както всички знаете, обожавам да нося бижута на врата си. Това е моето усещане за Жена! А тези бижута са аксесоарите, които  ме отвеждат право на някое пристанище на Лазурния бряг, благодарение на Atame Handmade.

Бански - Paramidonna
Дънки - Free People / Notosgalleries
Колие New York - Atame Handmade

Локация:  София / Sasa Asian Pub Paradise 

Снимки: Soultime PhotographyПубликуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.