Реактивни момичета

2Какво ли не бих дала отново да съм малко момиче. Да бъда безгрижно захласната по любима анимация с филия с шоколад в ръка, да живея в пъстър свят от герои, да вярвам, че всеки има супер сили  и всяка вечер да чакам Питър Пан на прозореца...
Покрай дъщеря ми и детските книги и филмчета, които четем и гледаме заедно, често се връщам в детството си и наскоро открих, че момичешкото сериалче "Реактивните момичета" , което аз гледах на вече не толкова детска възраст, се завръща с нови епизоди всеки делничен ден от 17:05 ч. по Cartoon Network. Освен това, ако ви е писнало от кукли Барби и плюшени играчки, Реактивните момичета може да намерите под формата на различни сладки играчки в големите детски магазини и да изненадате своите деца с по една мини фигурка на героините от сериала. Белушка е любимката на Саня и  от седмица я носи в джоба си навсякъде с нас, за да ни пази и за да летят заедно !
 "Реактивните момичета" са три момиченца със супер сили, които спасят света от престъпници и злодеи преди да е станало време за сън. Те живеят в град Таунсвил с техния създател и баща - професор Утоний. Белушка е водачът, затова и тя е любимото момиче  на Саня. Бълбук е шегаджийката и веселячката, а Бръшлян е с най-добрите бойни умения. Заедно Реактивните момичета са непобедимо трио.
Играй с Cartoon Network 
Cartoon Network са подготвили много приятна игра свързана със сериала "Реактивните момичета", както и специални награди за печелившите. Състезанието е под формата на въпроси и отговори от сериала и продължава до края на месец юни, а на сайта на CN  ТУК може да разберете повече за него и как да се включите за участие.


Публикацията е в партньорство с Cartoon Network

2 коментара

  1. Кои са ти големи магазини дето предлагат артикукли от powerpuffs?
    ЮЩото тия дето се водят за най големите Джъмбо, Хиполенд и Комсет нямат нищо.

    ОтговорИзтриване
  2. Играчките може да намерите в Hippoland, Comsed, Raya Land, Kaufland, Metro, Fantastico, www.ozone.bg, www.store.bg, www.e-zona.bg, www.get.bg;

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.