SHEDD IT!

0


Днес настъпва истинското лято и в негова чест селектирах някои мои любими, цветни артикула, които по една или друга причина остават без нужното внимание в гардероба ми. Затова реших да "предам нататък"... Всички модни предложения, с които реших да обновя обявите си в Shedd, може да намерите с хаштаг #mimisfashionmoments .

PEACE. LOVE. FASHION
Приятели, Shedd продължава турнето си !
Ако искате да разберете как правилно и красиво да снимате и предлагате дрехите си в онлайн платформата, доверете се на блогърското присъствие на турнето. Може да научите малки трикчета за това как да правите хубави снимки, дори само с телефона си. А от Samsung България любезно предоставят новия Samsung Mobile Galaxy A3, който може да спечелите посещавайки някоя от спирките и локациите на турнето. Ще имате възможност сами да нарисувате или декорирате своя дреха, да присъствате на интересни лекции и презентации на тема мода, лайфстайл и дизайн. Един от лекторите на Peace. Love. Fashion турнето е NIKOLAY BOZHILOV, който е един от най-успешните български модни дизайнери и автор на едноименния лейбъл Nikolay Bozhilov.
Любимата ми част е VW хипи бусчето на Shedd, което вече впечатли мнозина от вас и обещавам да продължава в същия дух... Бъдете готови за още много изненади!

Peace. Love. Fashion.
Този уикенд Shedd ще открие летния сезон на модните находки и вдъхновения в Плевен и Ловеч. Ето местата и датите, където може да се присъедините към събитието и екипа ни, и да прекарате приятно време с целия антураж от модни специалисти, дизайнери, блогъри и хипи бусчето на Shedd:
Плевен 23 юни
Ловеч 24 юни

Панагюрище 7 юли
Хасково 8 юли

На всяка от локациите ще имате възможност да се разхладите със свежите коктейли на Absolut и да спечелите награда от Samsung Bulgaria.
Повече подробности за събитията и локациите, включени в програмата, може да намерите на страницата на Shedd.

Влизайте в обувките ми и хайде на турне!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.