Summer vibes

1


Горещо лято и комфортна почивка само с два чифта обувки... Възможно ли е?
Настъпи ли лятото, изкарвам всички обувки за сезона и установявам, че единствените модели, които искам да нося и които ми дават комфорт и удобство, са еспадрилите и сандалите с ниска подметка. Избрах да ви покажа два модела обувки в тренда за летните тримесечни жеги, с които може да си "летите" цяло лято.
Еспадрили за почивка
Удобните платнени обувки с подметка от конопено въже препращат към морски приключения, имат особен чар и са най-удобната обувка, която съм носила. Предполагам и вие?! А тези невероятно удобни еспадрили от естествени материали на 5th Avenue, които може да намерите в Deichmann са просто разкош! Пастелен цвят в маслинено зелено, естествена кожа и лека подметка, предлагаща комфорт и лекота на моите чувствителни крака.

Връзки, блясък и модерни цветове 
Харесвам сандали с връзки и определено такъв модел са  доста добра покупка за летните приключения. Връзките са супер тренд, а всякакъв вид апликации, бродерии и металните мотиви дават много живот за една лятна парти визия. Формата и цветовете са инспирирани от обсипаното със звезди небе и морската пяна. Предимството на тези модни дамски сандали от актуалната колекция на Ellie Goulding е, че те предлагат удобство  за мечтатели и авантюристи.


Рокля H&M
Очила - Clandestino Veneto
Еспадрили - 5 th Avenue Deichmann
1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.