Когато светлините ни погълнат

0


Става тъмно, когато залезе слънцето...
А, когато нощните светлини на града ни погълнат в спокойният си ритъм през лятото, не ни остава нищо друго, освен да им се радваме и мечтаем с всяко потрепване на светлинния импулс...

Светлините на любимия град
Обичам да се разхождам вечер, когато градът е смирен и някак различен. В центъра кипи живот, но аз предпочитам страничните улици около него. Там винаги намирам нови и различни места като капанчета за бързо хранене или малки бутици за цветя. Приятно е, когато си с компания или любим човек. Още повече харесвам, когато съм в кола и обикаляме града...Ей така, безцелно, за да му се полюбуваме...Светлините на града ме зареждат с много настроение и романтични мечтания. Преди цели 10 години те бяха вдъхновение за съпруга ми, който ми направи предложение за брак в центъра на нощна София - окъпана в безброй блещукащи лампички.


Светлините на любимото заведение
Едни се разтоварват с хубава музика, други се въодушевяват от ритмите на танца, а трети изпитват върховно удоволствие просто да релаксират под светлините на нощта.
Споделяла съм с вас, че много харесвам кухнята и интериора на Sasa Asian Pub, затова всяко свободно време за вечеря навън, прекарвам на това място. Sasa в Paradise Center има изключителен дизайн на бара, благодарение на обливащите го светлини в различни нюанси и цветове. Отражението им в чашите с коктейли, определено носи закачливо настроение.


Светлините на новия телефон... като рисуване със светлина 
Светлините на най-новия смартфон на Alcatel са това, което ме впечатли в иновативния дизайн на телефона. Направо не мога да откъсна очи от него.  Много е закачлив, особено вечер, когато светещият панел издава емоцията ти от деня!
Смартфонът Alcatel A5 LED е с интерактивен LED гръб, на който всеки потребител получава уведомления и може да създава свои цветни комбинации за забавление. Можете да осветите съобщенията си от Facebook , Whats App  и от Viber в различни цветове, които да "ви намигват" откъде е получено уведомлението. Освен това може да се програмира A5 LED гърба да свети в розово при обаждания, оранжево при аларми и жълто за съобщения. Сматрфонът е способен да разпознае всеки цвят директно чрез камерата, използвайки технология Colour Catcher, и да освети гърба в същия цвят с докосването на бутон. Може да се избира нов вид за гърба на телефона всеки ден, за да пасва на настроението и стила на всеки един. Освен това светлинното шоу следва ритъма на музиката от телефона, а шарката може да се смени с просто поклащане. Телефонът е с доста добри параметри на предна и задна камера и според мен прави добри снимки. Цената му е страхотна за такъв клас смартфон, така че разгледайте и другите му характеристики ТУК .


Снимки: Soultime Photography , Nev'z Photography, Kamelia Ilieva Photography


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.