DREAMING IN COLOURS

0


Здравейте! Надявам се, че се наслаждавате на летните дни и на последните няколко цветни публикации в блога. 
В този пост ще говоря за истинската ми любов - цветовете, които ме оставят без дъх всеки път, когато се комбинират без условия. Както и ще ви покажа Топ 5 на любимите ми цветни, пъстри и различни артикула в гардероба, които ми носят много настроение това лято.

1.Феерия в цветове - Пъстра копринена пола 
Летните дрехи са толкова забавни с всичките си композиции от цветове. Хубаво е, че можем да си позволим поне един сезон през годината да носим цветовете безразсъдно и с удоволствие. 
Бялата рокля е нещо, което всеки трябва да притежава в летния си гардероб, но за мен многоцветната рокля е задължителнатаТази пола на Ralph Lauren, която нося по-често като рокля, е истинска находка и вдъхновение за слънчево настроение. Тя буквално събира погледите! Много е лека и феерична, точно каквито трябва да са дрехите за лятото или там, където има бриз!

2.Сандали с интересен цветен ток
Тези сандали са моята любима находка това лято. Токът е толкова игрив и внася малко лежерна фриволност към иначе стилната горна част. Според мен въпреки, че сандалите са цветни и с пъстър флорален ток, те отиват с всичко и единственото нещо, което изискват, е красив педикюр.

3. Дървени очила със сини стъкла
Тези слънчеви очила, които някои от вас може да са забелязали, че снимам често са от Clandestino. Може да ги намерите в различни цветове на стъклото, но винаги с дървена част. Обичам цветни стъкла в синьо и зелено. Много морско настроение носят, особено, когато сме в големия град и мечтаем за "вечното синьо". В момента имам няколко модела с цветни стъкла и наистина ги обожавам. Може да надникнете в сайта на бранда, защото там има много намаления и нови модели с цветни стъкла.

4. Бижута с талисмани PANDORA
Повече от две години съм любителка на бранда и наистина много харесвам идеята и концепцията за събирането и колекционирането на спомени и преживявания под формата на талисмани в гривна или колие. Цветовете на талисманите това лято са много игриви и летни - ментово зелено, слънчево жълто и пастелно розово.

5. Червила в наситени червени цветове
През топлите месеци е хубаво да се носят по-близки до кожата цветове на червилото, но имам няколко любими нюанса на червеното и напоследък ги нося дори в ежедневието. Внасят свежест  към външния вид, тена на лицето и цялостното излъчване.Пола /облечена като рокля/ - Ralph Lauren via Notosgalleries
Очила - Clandestino Veneto
Дънки - H&M
Сандали - INGILIZ
Бижута - PANDORA

Снимки : Kamelia Ilieva Photography


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.