Summer & JazZ

0Готова съм за танци и хубава музика... След като ви показах в предходния пост идеи за визия за джаз фестивал, ето и моя избор за тоалет за тазгодишния фест A to JazZ . Нещо непретенциозно, леко и удобно за движение. Обичам да нося дрехи подчертаващи и показващи раменете, а райето винаги е шик за летните дни и определено се забелязва. Обувките са с висок, но масивен ток, който няма да потъне, докато се движите по тревните площи. А и са изключително удобни. Разбира се, винаги може да ги свалите от краката си и да танцувате боси по тревата. 
Не забравяйте да вземете със себе си своята банкова карта, за да може да се възползвате от Speed.Bar - а .


 Ако сте пропуснали да прочетете в предходния пост, каква нова услуга ще бъде предложена на фестивала A to JazZ 2017, ето отново малко инфо.
Платформата Speed.Bar е създадена и разработена от лидера на пазара за електронни плащания у нас ePay.bg, а премиерата й по време на A to JazZ 2017 е с генералната подкрепа на VISA . Водещата глобална платежна система се грижи да имаме най-новото от модерните начини за пазаруване и винаги да ни е лесно, удобно и най-вече сигурно.
Speed.Bar e виртуален бар за браузъра на смартфона ни. С него можем да поръчаме и платим сигурно и бързо своите напитки и храни по време на фестивала. Именно физическото изпълнение на поръчката и плащането в брой (наливане на бира, връщане на ресто и т.н.) губи най-много време във висене пред бара. За да избегнем чакането ни трябва само смартфон, банковата ни карта и мобилен интернет. Можем да поръчаме дори идвайки към фестивала или бара и когато пристигнем, просто да вземем питието си. .
Публикацията е спонсорирана

Рокля - ZARA Summer '17
Сандали Joce  - INGILIZ
Шапка - FOREVER 21
Чанта - H&M STUDIO
Очила - CLANDESTINO VENETO
Карта - VISA


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.