Котешки времена!

2


Тази есен котката ще бъде най-добрият ви приятел, ако сте любител на тема мода. А тези, които не харесват мъркащи котета, може да се сприятелят с някое екзотично животно от джунглата /върху чантата или якето си/. 
Класическите животински принтове се завръщат с пълна сила, като към тях са добавени ярки цветове, интересни тъкани и много апликации и бродерии. Колекциите на много модни марки изобилстват от всякакви животинки. От домашни любимци до животни от джунглата и гората. Всички в различни форми и цветове. Но към моделите със стилизирани апликации или принтове на котки - никой не може да остане равнодушен. Въвлечени в градската джунгла, те са по-скоро лъвове или тигри, но това не притеснява нито една дама... Есенното предложение за капсулна колекция на тема "котки" на Weekend Max Mara е прекрасен пример за подчертаване на многообразието на женската природа. Повече за колекцията може да прочетете ТУК.


Избрах да ви представя  тенденцията "Животински принтове" с тази много симпатична визия, състояща се от стилна, кокетна, монохромна рокля  "подсладена" с animal дерокативни елементи, които да подчертават  свободомислието на женската природа, комбинирана с малка чанта - зебра, която буквално да подчертае духа на градската джунгла, в която живеем.Визия:
Рокля - WEEKEND Max Mara от Week&SHOP MDL
Чанта - FURLA Metropolis
Обувки - Deichmann


Снимки:  Kamelia Ilieva Photography2 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.