#LETSWOW

0Здравейте, приятели!
Сигурна съм, че тези от вас, които се интересуваха от повече информация около новата колекция на Хайди Клум и Lidl „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“, вече са се запознали с всеки един артикул, след представянето на колекцията по време на модната седмица в Ню Йорк на 7 септември. А на 13 септември модната колекция на Хайди Клум дебютира и в България като преди това бе представена на специално събитие пред медии и инфлуенсъри. Това е първата съвместна колаборация между супермодела и Lidl, и определено предизвика голям интерес. Водещ на събитието бе красивата Никол Станкулова, а специален гост бе стилистът и моден експерт Хубен Хубенов. 

Универсалността на колекцията е едно от най-големите й предимства. Всеки един от артикулите намира своето място и роля на градска униформа и разказва очарователни истории. Част от моделите са представени в гамата на натуралните земни тонове, други пренасят носталгията на синьото лято, а трети ни напомнят, че "градската джунгла" при принтовете е винаги харесван мотив.
Ако искате да се сдобиете с модна есенна дреха от колекцията, не пропускайте 18-ти септември, когато тя ще бъде лансирана и по магазините Lidl в България. Може да набележите любимия си артикул ТУК.

Пуловер  Esmara by Heidi Klum
Рокля  Esmara by Heidi Klum
Жилетка  Esmara by Heidi Klum
Сандали INGILIZ


Публикацията е в партньорство с Лидл България

 #LETSWOW 
#esmarabyheidiklum


Снимки: Soul time photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.