Принцеси за ден

0

В сезона на тиквите си мечтая само за приказни неща. За една голяма омагьосана тиква, която да се превърне в сребърна каляска и да направи живота ни малко по-специален, Само за ден. И както казва Пепеляшка: „Дори и чудесата отнемат известно време", така че не спирам да мечтая за нещо ново и магично. Като споменах "магично", най-вероятно вече сте се запознали, ако не от предходния блог пост ТУК, то вече на живо, с най-новата приказна колекция на PANDORA x Disney. Тя включва забележителни, ръчно завършени бижута, вдъхновени от Мики Маус, Мини Маус и други емблематични Disney герои, които въвличат всяко пораснало момиче в света на магията и го вдъхновяват да изживее мечтите си. 
Да бъдеш или да не бъдеш принцеса?! Мисля, че си заслужава, ако е само за ден!....
За да представим колекцията по по-приятен начин, със Саня се вдъхновихме от любимата и на двете ни принцеса - Пепеляшка. Затова, за един ден си позволихме да помечтаем и да си представим, че сме съвременни принцеси! С маратонки, но с корони! Така или иначе, тя винаги ще бъде моята малка принцеса /без синя кръв, но с добро сърце/. След снимките с  PANDORA за Деня на майката, които бяха в началото на тази година, все повече ми харесва да включвам дъщеря си в подобни проекти, защото виждам как се променя тя и колко усмивки и носят, точно както влияят и на моето настроение - емоционално и цветно. 
Синият цвят винаги е  свързван с цвета на благородниците, синята кръв, принцове, принцеси, а от детството и с приказката Пепеляшка , която ни вдъхнови за днешния пост... Между другото, в новата колекция бижута PANDORA x Disney има няколко прекрасни талисмана свързани с филмчето "Пепеляшка" - корона, каляска, стъклена пантофка, стъкло Мурано - Цветът на Пепеляшка и роклята на Пепеляшка... Пипади-папади - пу!!!
Визия Мими: Рокля - H&M A/W'17
Визия Саня: Риза H&M A/W'17, дънки H&M
Бижута Disney Pandora #DoSeeTheMagic

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.