The Real Me : Double Wear Nude Water Fresh

1"Толкова е красиво да виждаш една жена, която не се опитва да заличи това, което е. Днес жените са запазили женските си качества, но по-прикрито. Това е жалко, защото няма нищо по-хубаво от света на една жена. Това съм си мислил винаги. Една истинска жена, която прилича на жена..." Ален Делон.

Все по-често жените предпочитат и искат да изглеждат естествени. Да излъчват увереност, очарование и да бъдат обект на вдъхновение, заради самите себе си. Макиажът е личен избор, но никога не е излишно да сме запознати с тенденциите в грима и да знаем две, три неща за него. Преди години търсех козметични продукти, които да заличат луничките ми и с това да ме направят друг човек, а сега търся продукти, с които да изглеждам естествено, но уверена в себе си. Хората да виждат това, което съм, заедно с луничките. 
Последните няколко години в бюти индустрията доминира тенденцията за естествено излъчване. Чистият и сияен подход към грима е на почит и това много ме радва, защото не умея да се гримирам добре и единствените продукти, които използвам в ежедневието си са фон дьо тен и спирала, а това са най- важните компоненти за създаване на естествена грим визия.


5 качества, които повечето жени търсим във фон дьо тена си и които аз намерих в  Double Wear Nude Water Fresh:

1. Да бъде лек и да хидратира
2. Да озарява лицето и да придава естествен тен
3. Да скрие умората през целия ден
4. Да прикрие нежно несъвършенствата на кожата
5. Да има защита против фотостареене

Само преди няколко седмици Estée Lauder представи на българския пазар новия фон дьо тен – Double Wear Nude Water Fresh  и вече съм влюбена в него, защото е подходящ за всекидневна употреба. Лек, но същевременно богат, супер течен фон дьо тен, усещането от който е все едно не носите нищо. Създаден за естествена „грим без грим“ визия. Заглажда като основа на грим, покрива като фон дьо тен и скрива несъвършенствата като коректор, според интензитета на нанасяне.

ЛЕКА КАТО ВОДА ФОРМУЛА
Лек. Богато овлажняващ. Придава естествена визия на кожата, но в същото време коригираща. Супер течна, напоена с вода формула, включваща гел с минерална основа, придаващ лекота и удобство. Хиалуроновата киселина в състава дава оптимална гладкост и хидратация за моментален овлажняващ ефект. Laminaria Saccharina подпомага контрола на омазняването, а комплексът от червени плодове придава на кожата гладкост.

ЗАЩИТА ЗА КОЖАТА
Марката се е погрижила да не слагаме под фон дьо тена си слънцезащитен крем, тъй като те са малко по-плътни и тежки, заради високия фактор и допълнително може да омазнят или утежнят грима.  Estée Lauder залагат на широко спектърен SPF 30 и антиоксиданти, по-скоро необичайно  висока протекция за фон дьо тен, но прекрасна срещу фотостареене на кожата и защита от вредните фактори на околната среда.

ДЪЛГОТРАЙНОСТ
Формулата на Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 съдържа нетрадиционни пигменти, обвити в гъвкав полимер, който се движи с кожата. Уникалната формула остава вярна на обещанието на Double Wear за дълготрайност като гарантира устойчивост на фон дьо тена до 24 часа, благодарение на формула с хидратиращ хиалурон. Не се набраздява, наслагва и не променя цвета си в продължения на деня. Има от леко до средно надградимо покритие за свеж, естествен и равномерен тен през целия ден. Новият Double Wear Nude Water Fresh е без мазнини, дерматологично тестван е и е подходящ за всички типове кожа.
ЦВЕТОВЕ
Double Wear Nude Water Fresh  е наличен в 9 цвята с от леко до средно покритие. Но трябва да знаете, че е добре да тествате вашия цвят на място, защото според мен има минимална разлика в нюансите на този и предходните фон дцо тен от серията Double Wear. Позволявам си това уточнение, защото при сравнение на моя номер при двата вида фон дьо тен, намирам известна разлика в нюансирането, въпреки че номерата са еднакви.

ОПАКОВКА

Новият фон дьо тен отново е представен в изчистена стъклена опаковка. Единственият недостатък на този тип шише, е че няма помпичка, а се излива направо върху ръката или четката. Така, в повечето случаи излиза много повече от необходимото количествио продукт, особено с тази течна формула на новия дон дьо тен.

Публикацията е в партньорство с Estée Lauder България

#TheRealMe  #DoubleWear  #EsteeLauder1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.