Малките моменти

0


Есента е за споделяне на топли мисли, цветни тоалети, неосъзнати емоции и много любов....

В живота на всеки един от нас има големи победа и моменти на възход,  но има и малки такива, които ни се случват всеки ден, които ни правят истински, но не винаги успяваме да ги различим и осъзнаем. Това са тези малки, но безброй емоционално "трябващи ни" моменти, които ако наредим в пъзел, ще получим несъвършена форма със съвършено съдържание. 

Колко е хубаво да имаш перфектния човек до себе си и да споделяш лоши и красиви моменти с него. Да отглеждате децата си заедно и да се чувствате сигурни един в друг. На една жена не и трябват много неща, за да се чувства обичана - усмивка, нежност, красива дума и понякога за разнообразие - спонтанно изживяване, което да изостри сетивата й и да й напомни, че за някого тя е специална! Нищо друго не е нужно да бъде денят ми прекрасен.


#малкитемоменти 
Моменти като този, в който не ти дреме какво мислят другите, а слушаш само вътрешния си глас, който ти казва: "Давай, момиче" са тези, в които преоткриваш силата да бъдеш себе си. Когато, въпреки всички негативни коментари на приятелките ти за червените обувки, ти решаваш да проявиш смелост и да разходиш новите си алени ботуши по столичните улици, чувствайки се уверена в тях.

Ако имате безброй такива симпатични малки моменти. които са част от ежедневието ви и искате да споделите за тях, сладкарници "Неделя" ви предизвикват да споделите с кадър своите малки моменти в Instagram с хаштаг #малкитемоменти до 3.12. Всеки споделил малък момент играе за сладки награди на седмична база. Победителите ще спечелят уникални торти, изобразаващи  моментите, които са споделили. Повече за инициативата може да разберете ТУК
Моят Instagram профил ТУК
Рокля H&M A/W'17
Боти H&M A/W'17
Чанта H&M A/W'16

#малкитемоменти


 Снимки: Soul time photography


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.