My Birthday and Black Friday

0


Днес е рожденият ми ден. Нищо особено, ден като всеки друг, но с малко повече емоция и приповдигнато настроение. Децата ме изненадаха със сутрешно гушкане в леглото и това бе напълно достатъчно да се почувствам специална.
Много е приятно, когато рожденият ти ден е в една и съща седмица с шопинг събитието на годината, познато като "Черен Петък". Аз съм от този тип жени, които харчат пари преди всичко при намаления и разпродажби, така че това е моето време да пазарувам, както за себе си, така и за моите близки.. В тези случаи се сдобивам с качествени покупки на супер изгодни цени.
Няма по-бърз и лесен начин да се запозная отблизо с всички новости, тенденции и намаления в света на модата от онлайн платформите за пазаруване. Един от най-сигурните  и удобни начини да изживея сезонните емоции на истинските зимни намаления е да се приготвя за онлайн пазаруване през седмицата на Black Friday. Освен удобството при онлайн пазаруването, а именно да пазарувам спокойно и в най-удобния момент и място за мен, без суматохата по магазините, този Black Friday то ще е още по-лесно и удобно. 
Избрах да инвестирам в селекция от прекрасни артикули от Fashion Days. За всички като мен, които ще пазаруват онлайн от Fashion Days, шопинг събитието стартира вечерта (няколко часа преди полунощ) в четвъртък на 23-ти ноември и ще продължи през целия уикенд. Кампанията ще започне първо на мобилното приложение на Fashion Days, след това на сайта. Затова препоръчвам да добавите предварително желаните покупки в списъка с „Любими продукти“, за да бъдете максимално бързи в избора си, когато стартира кампанията и така да улесните себе си в пазаруването, когато то започне.

Има още нещо много вълнуващо, което не мога да пропусна да споделя с Вас - тази година във Fashion Days ще бъдат включени специално за Black Friday  ексклузивни и луксозни световни брандове. Нямам търпение да разбера кои са те...

Също така все още имате възможност да се включите в организираната от Fashion Days игра в сайта/приложението, в която просто трябва да добавите неща в Wishlist - всеки, който добави продукти в своя списък с ''Любими'' между 20 и 22 ноември /включително/ ще участва за спечелването на ваучер за 500 лв.
 Палто TED BAKER, Чанта TOSCA BLU, Обици FREYWILLE , Обувки ZEE LANEРаница FURLAЧанта TED BAKER

Тази година съм набелязала толкова много неща за мен, както и за подаръци на близки хора за Коледа от онлайн магазина.
Ето и моят списък, който вече е в „Любими продукти“ за пазаруване и очаква старта на кампанията на Fashion Days.
Най- вероятно в разгара на кампанията някои неща ще отпаднат и ще бъдат заменени от нови, но като цяло залагам на артикули в любимия си червен цвят.

Приятно пазаруване!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.