4 любими тенденции в една визия

0


Предложението ми за свежа и момичешка визия, която ви предлагам в този пост, който снимах преди повече от месец, е съчетание от 4 любими тренда - наслояване, нежен рок, тартан в модерен цвят и червени боти. 
Наслояването във визиите е един от актуалните трендове за студените сезони. Точно тези сезони дават тази свобода на надграждане, игра с дължините и пропорциите и смесване на материи и десени. Наслояването на няколко пласта дрехи една върху друга отваря един свят от комбинации, които навярно, никога не сте мислили, че е възможно да намерите в рамките на гардероба си. Моята визия представлява комбиниране на рокля върху тениска, едновременно с рокля върху дънки. За някои, най-вероятно, неприемлива комбинация, но толкова моя като себеизразяване... Лежерността и кежуал усещането в такъв тоалет се крие в основата, която е препоръчително да бъде изчистен basic модел, върху който да се надгражда. Тази основа може да бъде съвсем обикновена памучна тениска или изчистен модел дънки, а шикозният мотив го носи роклята, която е от фина копринена материя, наподобяваща нощница. Вдъхновение за тази визия почерпих от последната колекция на американския дизайнер Tommy Hilfiger, която е повлияна от рок и грънч епохата през 90-те.
Тартан в модерен десен и рок елементи във визията - тези две тенденции вече съм ги споменавала в поста ми ТУК.

Червени боти и ботуши
Всички по-смели дами тази есен и зима ги носят. Приличат на истинска мания! Абсолютно запленена съм от обувки в такъв цвят, но за първи път се осмелявам да нося нещо толкова предизвикателно, дори бих казала провокативно и привличащо погледите.
Харесвам фразата : „Червеното е цвят, който преминава през сезоните като нотка съблазнителен парфюм.“ Тази есен капка от този парфюм в модния свят са ботите и ботушите с ален цвят. Така повелява и модната къща Fendi, представяйки в последната си колекция високи и ниски ботуши от кожа в червен цвят. Моите са от H&M. 

Съчетават се лесно, просто трябва да забравим предразсъдъците и да носим всеки елемент в тоалета си с любов и така както го чувстваме. В модата отдавна няма правила…


Рокля Tommy Hilfiger  / TOMMYxGIGI A/W'17
Раница Tommy Hilfiger  / TOMMYxGIGI A/W'17
Тениска Tommy Hilfiger  / TOMMYxGIGI A/W'17
Дънки Tommy Hilfiger  / TOMMYxGIGI A/W'17
Боти H&M A/W'17

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.