Love & Coach

1


Парфюмите са моята опияняваща страст, ето затова, в духа на "Деня на влюбените", реших да споделя с вас, тези два модерни и истински запомнящи се аромати на американския бранд Coach. Това е и прекрасна възможност да дам идея за подарък за празника за "Нея" и "Него". Точно преди Коледа споделих пост с няколко нови, страхотни аромата, в който присъстваха и тези двата. Ако не сте го прочели, сега може да го направите тук.

Coach New York Eau De Toilette

Най-новият аромат на Coach Eau de Toilette улавя американската сила на свободата и свободния дух на жената. Флорален, свеж аромат, пълен с контрасти, ухаещ на роза и плодове. Той започва уханното си развитието с нежен мирис на прясна круша, който се трансформира във времето и отстъпва мястото си на вечните и елегантни бели алба рози, след което преминава към финалните акорди на чувствено кедрово дърво. Coach Eau de Toilette  е създаден като аромат, който да предаде спонтанната енергия на космополитен и пълен с контрасти град като Ню Йорк и до някаква степен, аз преоткрих типичното настроение на американското момиче чрез този аромат. Coach е аромат, който описва настроението, индивидуалността и автентичността на младото американско момиче и нейното ежедневие. 

Съставът на Coach Eau de Toilette  има плодов старт, флорално сърце и дървесна основа.
Връхни нотки: круша, портокал и лимон

Сърдечни нотки: роза, божур, жасмин

Базови нотки:  сандалово дърво, кедър, мускус и дъбов мъх
   Coach For Men Eau De Toilette 

Това е един от най-вдъхновяващите аромати за мъже, които познавам. Многопластов, дързък и модерен. Обикнах го още преди да съм усетила аромата му, защото лице на парфюма е най-любимият ми актьор, който обичам от дете - Джеймс Франко.  А това за мен бе достатъчна причина да се влюбя в парфюма и да го подаря на мъжа си. Джеймс Франко е типичното лошо момче /бунтар/в американския шоубизнес, носещ стила и енергията на Coach. Свободолюбие, кожено яке, деним и вдъхновение...
Вдъхновен от бунтарите и американските мечтатели, Coach For Men символизира духа на марката. Комплексен и мъжествен, той въздейства  с енергични нотки на цитруси и круша, развиващи се с топъл кардамон и кориандър, преминаващи през земната основа на ветивер с нотки на велур и амбра.
Парфюмът е подходящ за всеки мъж, който носи харизмата на авантюриста и свободолюбието на Джеймс Франко.   

Връхни нотки: круша, бергамот и кумкуат

Сърдечни нотки: кардамон, кориандър и здравец

Базови нотки:  ветивер, амбра и интензивен велур

 

 
 

Рокля H&M
Барета ZARA
Яке AVIN Boutique


1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.