Здравей, пролет!

0Не знам за вас, но на мен цветовете на пролетната мода ми действат толкова освежаващо и някак си възбуждат желание за живот. Въпреки минималистичната вълна, която много лежерно измести фокуса от цветните дрехи, върху по-пастелните такива, аз все още съм влюбена в комбинацията на топли и студени цветове, обагрените принтове и пъстрите животински и флорални мотиви. Това бе и причината да се влюбя в новата ексклузивна детска колекция на H & M, която е разработена в колаборация с двама страхотни илюстратора Мишел Морин и Джонас Клесън. Аз съм от тези майки, които смятат, че децата трябва да се обличат цветно, докато са малки и да усещат емоциите, които поражда всеки цвят. Цветовете създават по-ярки и трайни спомени от детството, например. 

Тропическите вибрации, които ще откриете в селекцията дрехи за момичета /ТУК може да разгледате цялатаколекция/са дело набританката Мишел Морин, която проектира цяла поредица от артикули - бомбър якета, бохемски гащеризони, романтични рокли, както и детски еспадрили и обувки. Всичко това е с весели летни рисунки на тропически листа, фламинго, лимони, пеперуди и зебри. В дамската пролетна колекция брандът залага на бохемските цветя и топлата палитра от цветове.

 H & M стартира и много приятна ИГРА на страниците на сайта си, в която може да  се запишете за участие и да спечелите интересни награди.
   

Визия Саня - Гащеризон и рокля H&M x Michelle Morin  
Визия Мама - Панталон,потник, деним яке H&M SS'18


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.