Дантелата му отива.... Alaïa Paris Nude

0


Ах, колко му отива пролетта! И лятото много му отива... Той е неразгадаем, женствен и вдъхновяващ. Сякаш непрестанно играещ невинна игра на съблазън и желание. Той дъха на дантела върху голо тяло, на цветя и цъфнали дръвчета.... Той е Alaïa Nude eau de perfume. Женствени флорали, кашмир и дантела, бляскави акорди на мускус и пудра...

Любимо място, любима пролет, любима рокля, любимо прекарване на уикенда и любим аромат... Подготвих този пост с голяма любов, защото всичко в него ми напомня за прекрасно прекарано време и мили спомени от пролетта.

Не знам за вас, но аз избирам да нося определен аромат и парфюм върху себе си, според тоалета, с който съм и според мястото, а не залагам толкова на настроение или повод. Разбира се, случвало се е и това, но главно селектирам или асоциирам ароматните ухания с материя, силует, място или спомен. В тази публикация споделям за един различен аромат, който няма как да избяга от асоциацията с дантелена прозрачност.
Харесвам леки и флорални аромати, които не се натрапват нахално, и които галят като морски бриз - леко и мечтателно. Парфюмът ALAIA Nude е точно такъв , но не изцяло, защото той носи една  ориенталско-флорална композиция, която моментално го превръща в един от тези аромати, към които се пристрастяваш без да очакваш. Неустоим. Чувствен. Секси.
Когато усетих за първи път аромата, усещането бе като, че някой току-що ми бе подарил голям, "напудрен" цветен букет, разкриващ изобилие от меки аромати. Сложността на композицията е толкова фина и сякаш позволява парфюмът да се развие и да "се случи" още във въздуха, отваряйки всички ароматни акорди и смесвайки ги в един реализъм и желанието за мечтание. 

Alaia Nude е третият аромат от къщата Alaia и логичното продължение на Noir и Blanche. Както може да се очаква, този аромат, е изключително женствен и секси. Той е изпълнен с нотки на сладки, меки дървета, топла кожа и нежен оранжев цвят. Казват, че Alaia Nude е чувствен като дъх на топла кожа под следобедно слънце. Лично аз обожавам фриволното настроение, което ароматът носи през деня. Но за всички, които харесват секси парфюмите, това е един от тези, в който няма как да не се влюбите. Парфюмът е просто възхитителен, топъл и женствен. Заслужава да инвестирате в него, определено.
Alaïa 'Nude'
Деликатна сензация на чувствена, лека, поглъщаща нежност, която потупва сетивата и им напомня, че са живи.

Ароматни акорди:
Връхни бележки: Кедрово дърво, Кашмир
Сърдечни нотки: Оранжев цвят
Базови нотки: Тонка зърна, Мускус, Кожа


Рокля Guy Laroche от Notosgalleries
Обувки Ingiliz

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.