Градско х 2

0

Здравейте! Най-вероятно сте забелязали, че от доста време не съм публикувала изцяло моден пост /с визии/?! Истината е, че напоследък не мога да отделя толкова време за блога, колкото ми се иска, а и вдъхновението ми излетя надалеч.... Според мен главен виновник за това е времето, което никак не е услужливо последните месеци.
Днес споделям две градски визии, в които забележете, не нося рокля!
Много дрехи през времето и годините претърпяват модни промени в стила, кройката и посланието, което носят, но дънките с висока талия са точно онази същата дреха, която помня от детството, когато мама ги носеше. Ретро дънките се съчетават добре с всяка дреха, това е неоспорим факт. Аз избрах да ги съчетая с модерен топ и нежно якенце от тюл, което ми носи една такава деликатна парижка романтика. Раницата ми е много любима и е задължителен аксесоар към визиите ми в последния месец (без значение с какво съм облечена).  Като майка, винаги нося повече неща от необходмото, а раницата определено побира повече отколкото мога да пъхна в една чанта.  ТУК може да я откриете, както и много други италиански чанти от естествена кожа.

  


ВИЗИЯ 1:

Потник AVIN Boutique
Якенце AVIN Boutique
Дънки ZARA
Раница VERA.BG
Сандали INGILIZ

От вдъхновението  ми по уличната мода и от официалните модни хроники, забелязвам че пола-панталон е  много предпочитана дреха в последните години, както и че отлично се вписва във всеки гардероб. Предимството му е, че е подходящ за всеки стил и отива на всякаква фигура.  Такъв панталон се съчетава много добре с риза, тениска или свободно падащ на талията топ /точно като този от колекцията TOMMYxGIGI/. Въпреки че в ежедневието си предпочитам да нося ниски обувки, този панталон си плаче за сандали с висок ток, може би, защото съм миньонче и знам, че така оптически се издължава кракът и дори глезенът изглежда по-тънък....
Сега е прекрасният момент да потърсите визията ми в бутиците на Tommy Hilfiger, защото тя е от последната лятна колекция на бранда, (а топът дори е намален).
ВИЗИЯ 2:

Топ Tommy Hilfiger
Панталон Tommy Hilfiger
Чанта Tommy Hilfiger
Сандали INGILIZ

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.